• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Ayhan altan a teşekkür ediyoruz.

Ayhan altan a teşekkür ediyoruz.
Ayhan altan a teşekkür ediyoruz.
Yıllardır Aksaray'da yaşamasına rağmen Eskil ile arasındaki gönülbağını hiç koparmayan ve haberfark.net'e en çok yorum yapan isimlerden olan emekli devlet memuru Ayhan Altan'dan Eskil belediyesine 3 yatırım önerisi
 

İşte Altan'ın önerileri:

Eskil Belediye Başkanı Sayın Niyazi Alçay'ın birinci  istişare toplantısına davet edildim.Bu davetde bende söz almıştım.Toplantını ana konusu Eskil'in dışarıdan bakıldığında eksiklikleri neler olduğu idi.

Almış olduğum sözde dile getirmiş olduğum öneriler şunlardı.

İlki Eskil'imizin ulaşımı ile ilgiliyidi. Biliyorsunuz Eskil'imize ulaşımının en yoğun olduğu yerler 1-Eşmekaya 2-Bozcamahmut. Buralardan gidiş geliş yapan vatandaşlarımız vasıta bekklerlerken ihtiyaç giderebilecekleri bir yerin bulunmadığını dile getirmiştim. Eşmekaya ile ilgili kısıma Eşmekaya Belediye Başkanı Sayın Gazi Eşmekaya ben oradaki eksikliği biliyorum en kısa zamanda gidereceğim demişti çözdü bildiğim kadarıyla. Gelelim Bozcamahmut kısmına buradan geliş gidiş yapan yolcularımızın ailelerinin bırakın bir emzirme odasını tuvalet ihtiyacı giderecek bir karaltının bile yapılmadığıdır.

2- İkinci önerimde,  Eskil'imizde büyükbaş hayvancılık çok hızlı bir şekilde geliştiğini, bu hayvancılığın yerleşim yerlerinin dışında yapılması gerektiğini ileride çok büyük bir sorun olacağını dile getirmiştim. Bu konuda şimdiden tedbirler alınmalı.

 3- Eskil'in mezarlığının durumu içler acısı. Öncelikle buraya bakım yapılmalı, ayrıca  mezarlığının yanına teşekküllü bir gasılhane yapılmasını önermiştim.Tuvaletleriyle ve Lavabolarıyla... yaklaşık birbuçuk yıl geçti herhangi bir çalşma olmadığını üzülerek görüyorum. Sayın Alçay'ın bu konulara dikkat etmesi dileğiyle.

Ayhan Altan kimdir?

1954 Eskil doğumluyum.Eskil Ortaokulu'nun ikinci dönem mezunlarındanım.1974-1976 yıllarında askerlik görevimi yaptım.1976 yılında Aksaray'da memuriyete başladım. Hem memur olarak görev yaptım hem de tahsilime dışardan devam ettim. Bu arada Ticaret Meslek Lisesi'ni ardından da AÖF'yi dışardan bitirdim. 2000 yılında Emekli oldum halen Aksaray'da yaşamaktayım.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00