• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Alçay, Eskil'e meslek lisesi istedi!

Alçay, Eskil'e meslek lisesi istedi!
Alçay, Eskil'e meslek lisesi istedi!
İlk Olarak yeni göreve başlayan Eskil Kaymakamı Mustafa İlhan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Meclis Başkan ve üyeleri toplantının yapılacağı Cumhuriyet İlköğretim Okuluna geçerek İl Genel Meclis Başkanı Av.Özkan Doygun başkanlığında  oturuma geçildi. Toplantıya İlçe Kaymakamı Mustafa İlhan, Belediye Başkanı Niyazi Alçay Ak Parti İlçe Başkanı Mahmut Oruç ve Eskil İlçesine bağlı Köy muhtarları katıldı. 
          Eylül Ayı 10. Olağan toplantısının bir önceki ayın tutanak özetinin okunması ile gündem maddeleri okunarak oylama yapıldı. daha sonra sırasıyla İlçeye bağlı köy muhtarları söz alarak dilek ve temennilerde bulunarak  köylerinde yapılan hizmetlerden dolayı İl Genel Meclis Başkan ve üyelerine teşekkür ettiler. Eskil İlçe Belediye başkanı Niyazi Alçay söz alarak ‘öncelikle Toplantıyı İlçemizde düzenlediğiniz için Eskil halkım adına sizlere çok teşekkür ediyorum halkın içinde olmak halkın dertlerini dinlemek kadar güzel bir şey yoktur. Tabiki taleplerinin karşılanmasında hepsine yetişmek mümkün değildir. Belli imkanlar dahilinde hizmet etme çabasında olduğunuzdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. İlçemiz son yıllarda çok güzel hizmetler aldı.bu anlamda da emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlçemizde en büyük eksikliklerinden bir tanesi her şeyden çok önemli sanat okulu yapılması yetişen gençlerimiz biraz vasıfsız yetişiyorlar bu anlamda ilçemize bir sanat okulu yapılmasını talep ediyoruz’’ dedi.

Kaymakam Mustafa İlhan da söz alarak  ‘’İl Genel Meclisi toplantısının İlçemizde yapılmasından dolayı memnuniyetini belirterek Başkan ve üyelere teşekkür etti.’’

             Kapanış konuşmasını İl Genel Meclis Başkanı Av. Özkan Doygun  yaparak ‘’Meclis olarak Köylerin sorunlarını yerinde görmek sıkıntı ve taleplerini değerlendirmek amacıyla toplantılarımızı ilçelerimizde yaparak, sorunları yerinde dinleyip görerek, giderilmesi konusunda çözümler üretmeye çalışıyoruz.  Yapılan hizmetler noktasında  köylerimize daha iyi hizmet yapma çabası içinde olacağız.’’ Dedi. Toplantı 03.09.2013 tarihinde Gülağaç ilçesinde devam edilmesi kararlaştırılarak birleşim  sona erdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00