• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 27 °C
  • Ankara 29 °C

Aksaray İHH’dan teşekkür

Aksaray İHH’dan teşekkür
Aksaray İHH’dan teşekkür

AKSARAYİHH Teşkilatı 30/01/2014 Perşembe günü Suriye’deki savaş mağduru kardeşlerimiziçin 3 tır dolusu yardım malzemesi daha gönderdi. Bugüne kadar toplam 4 tırgıda ve giyim malzemesinin gönderildiğini ifade eden yetkililer yaptıkları açıklamadamalzemelerin; un, bebek maması, bebek bisküvisi, makarna, kuru gıda,bayan-erkek-çocuk kıyafeti ve ayakkabıdan ibaret olduğunu söyledi. Halkımızın, kampanyanındevam etmesi yönündeki ısrarlı talepleri doğrultusunda sürenin mart ayına kadaruzatılması kararlaştırıldı.

Bölgedekıyafet ihtiyacının büyük ölçüde karşılanmış durumda olduğundan, Şubat ayıboyunca Büyük Bölcek Caddesindeki Yardım Kabul Noktasında sadece battaniye, un,bebek maması, bebek bisküvisi, makarna, vb. kuru gıda kabul edileceğibelirtildi.

Kampanyaesnasında çok duygusal anların yaşandığı söylendi. Muhtaç olduğu tahmin edilen bazıvatandaşlarımızın bile imkânlarını zorlayıp para, gıda, vb. yardım yapmaları,milletimizdeki infak duygusunun ne derece kuvvetli olduğunun ispatıdır dedirtti.

İHHil sorumlusu Önder ÖZKAN ‘Eskil ilçemizin Gönül Bağı Derneği’nin değerli başkanve üyelerinin gayretleriyle toplanan 1 tırdan fazla malzeme, aynı gün dualarlaİHH yetkililerine teslim edilmiş ve kafileye yetişmiştir. Eskil halkının,belediye binası önünde sergiledikleri coşkulu destek, hayır işlerinde ne kadaröncü ve istekli olduklarını göstermiştir. Kendilerine şükranlarımızı sunar,hayırlarının kabulünü Rabbimizden niyaz ederiz.’ dedi.

İHH teşkilatı olarak, ilimizdehizmet veren birçok STK, kurum, kuruluş ve hayırseverlerin bir aylık kampanyasüresince çok ciddi destek vermelerinden duydukları memnuniyeti dile getirildi.Bu bağlamda Özkan, ‘Çok değerli basın mensuplarımıza, Akifder, Ak İrfan Koleji,Ak Parti Gençlik Kolları, Akuntaş, Akyemtaş, Arma Yapı, Asımder, Aziz MahmudHüdayî Vakfı, Buhara Derneği, Camiler, Cemalettinî Aksarayî ve Hasan Şükrü Perek Hayra Hizmet VakfıKayıtlı kopyaSiteden daha fazla göster

,Coşkun Tuz, Dua Derneği, Enderun Aileyi Koruma Derneği, Ensar Vakfı, FordAksaray Bayii, Geylani Hizmet Vakfı, Gönül Bağı Derneği, Gönül Dostları EğitimKurumları, Jest FM, Kanal 68, Kent FM, Kral FM, Kuran Kursları, Mavi Radyo, MuhtarlarDerneği, Müsiad, Tümsiad, Oses, Ş.K. Yem ile özürle ismini hatırlayamadığımızSTK, kurum, kuruluşların yönetici ve mensuplarına, Turgut Han ve İsmail DoğanayBeyefendilere ayrıca değerli gönüllülerimize en kalbi hürmetlerimizi sunar,infaklarının kabulünü Cenab-ı Hakk’tan niyaz ederiz.’ dedi.

6Şubat Perşembe günü dualarla Suriye’ye 2 tır daha gönderileceği belirtilerek,tüm Aksaray halkı dua merasimine davet edildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00