• BIST 9548.09
  • Altın 2491.264
  • Dolar 32.4781
  • Euro 34.5109
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 17 °C

8. Bisiklet yarışları sona erdi

8. Bisiklet yarışları sona erdi
Karatay Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile ortaklaşa düzenlenen Ödüllü Düz Bisiklet yarışları son olarak Adalet Parkı ve K.T.O. Karatay Üniversitesi yanında yapıldı.

Geleneksel hale getirilen Ödüllü Karatay Düz Bisiklet Yarışmalarının ilk etabı Büyüksinan Pazar Yerinde, ikinci etabı Olimpiyat Parkında, üçüncü etabı ise İsmil Mahallesinde geniş katılımlarla gerçekleştirilirken son olarak dördüncü etap ise Adalet  Parkı ve K.T.O. Karatay Üniversitesi yanında gerçekleşti. Düzenlenen yarışa Karatay Belediye Başkan Vekili Mehmet Uzbaş, Gençlik Spor İl Müdür Vekili Tamer Sungur, ASKF Başkanı Remzi Ay, Bisiklet Sporunu Kalkındırma Derneği Başkanı Fatih Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle muhtarları, AK Parti Karatay İlçe Teşkilat Yönetimi, Karatay Kent Konseyi Kadın Komisyon Üyeleri, çok sayıda sporcu ve aileleri katıldı. 0-8, 9-13 ve 14 yaş üstü erkekler, 0-10 ve 11 yaş üstü bayanlar olmak üzere 5 farklı kategoride yapılan yarışların sonunda her kategoride dereceye giren ilk 10 sporcuya törene katılan protokol tarafından bisiklet verildi.

 

Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Karatay Belediye Başkan Vekili Mehmet Uzbaş, düzenlenen yarışlarda her hafta 50 bisiklet hediye edildiğini belirterek bu haftaki son etabın yapılmasıyla yarışların sona erdiğini söyledi. Karatay Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda merkezde yapılan yarışların bu yıl farklı olarak Büyükşehir yasasıyla belediyeye katılan uzak mahallelerde de yapıldığını vurgulayan Uzbaş, yarışlara katılan tüm sporculara teşekkür etti. Karatay Belediye Başkan Vekili Mehmet Uzbaş, yapılan bu tür etkinliklerle birlik ve berberliğin arttığına dikkat çekerek geleneksel hale gelen düz bisiklet yarışların her yıl düzenleneceğini sözlerine ekledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00