• BIST 10082.77
  • Altın 2438.449
  • Dolar 32.401
  • Euro 34.754
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Yetkinlik Kazanma Seçeneği Profesyonel Eğitim Sertifikaları

Yetkinlik Kazanma Seçeneği Profesyonel Eğitim Sertifikaları
Yetkinlik Kazanma Seçeneği Profesyonel Eğitim Sertifikaları

Genellikle Lisans veya Yüksek Lisans alanında eğitim görmüş kişilerin, eğitimini gördükleri alanda bilgilerini arttırmak ve daha sağlam zeminlere kariyer inşa etmek için Eğitim Sertifikaları programlarına katılmak, eğitim görülen alanda bilgileri sağlamlaştırıp, sahip olunan donanımı ispatlamanın ve yeni tecrübeler edinmenin en güzel yollarından birisi olarak eğitim sertifikalarıalternatifi görülmektedir.

İş dünyasında yetkinlik kazanmak için sürekli çalışmak, gelişim sağlamak ve gelişimlerini akademik seviyelere getirerek uzman kişi veya kurumlardan eğitim almak gerekmektedir. Farklı eğitim türleri bulunmaktadır. İş dünyanızdaki konumunuza  veya gelişiminize uygun bir şekilde eğitim sertifikası almanız kariyeriniz açısından oldukça geçerli bir hamle olacaktır.

Belli bir konuda uzmanlaşmaya yönelik hazırlanan eğitim sertifikaları programlarına olan talep son beş yıl içerisinde oldukça fazla artmıştır. Üniversiteyi bitirmiş bir profesyonelin, uzmanlaşmak istediği konu ile ilgili ortalama beş ay içerisinde en yetkin şekilde eğitim alabilmesinin adı eğitim sertifikaları olmuştur. Master yapmak isteyenlerin ekstra olarak portföylerine uzmanlaşmak istedikleri alana en uygun eğitim sertifikaları eklemeleri popüler bir hamle olarak 5 yıl içerisinde oturmuş bir mantıktır.

İstanbul Business School  kariyer gelişiminizi hızlandıran eğitim programlarına imza atmaktadır. Alanında uzman kadrolar ile çalışarak her konu ve kategori de birbirlerini desteklemek amacı ile Eğitim Sertifikaları programların da en az 2 profesyonel eğitmen ile çalışmaktadır.

Eğitim sertifikaları insanların eğitim gördüğü alandaki bilgilerine katkıda bulunacağı için, katılımcının uzman olduğu alanda, yani mesleki anlamda kendine olan güveninin artmasını sağlayacaktır. İş yerlerinde ön plana çıkmalarını sağlayacaktır. Alanınızla ilgili bilgilerinizi uluslar arası alanda da pekiştirmiş olacağınızdan vizyonunuz genişleyecek ve başarılı işlere imza atmanız daha kolay olacaktır.

IBS eğitim sertifikaları programı içerisinde;  lisans programlarına benzer şekilde olup ve hatta lisans programlarından çok daha fazla alt başlık görülebilmektedir. Lisan programları ile eğitim sertifikaları arasındaki fark sertifika programlarının iş hayatına yönelik olmasıdır. Eğitim genel hatlar üzerinde yoğunlaşır ve detaya girilmez. Sertifika programları teorik içerikli değil uygulama ağırlıkta olacak şekilde eğitim planlanması yapılmaktadır. ,

Istanbul Business School içerisinde yer alan eğitim sertifikaları 11 tane olup uzmanlar tarafından katılımcılara göre şekillenen bir yapıda olarak aşağıda belirtilen ana başlıklardadır.

Yönetim Eğitimi & Liderlik Eğitimi Mikro MBA, Stratejik Pazarlama ve Ürün & Marka Yönetimi Eğitimi Mikro MBA, Dijital Pazarlama Eğitimi & Sosyal Medya Eğitimi Mikro MBA, E-Ticaret Eğitimi Mikro MBA, SEO Eğitimi & SEM Eğitimi Mikro MBA, İnsan Kaynakları Yönetimi ve Uygulamaları Eğitimi Mikro MBA, Stratejik İnsan Kaynakları ve Organizasyonel Gelişim Micro MBA, Finansal Yönetim ve Stratejik Planlama Eğitimi Mikro MBA, Satış Liderliği Eğitimi Mikro MBA, Yaratıcı Düşünme Eğitimi &İnovasyon Eğitimi Mikro MBA, Kritik Düşünme ve Karar Verme Eğitimi Mikro MBA

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00