• BIST 8718.11
  • Altın 2245.417
  • Dolar 32.3316
  • Euro 35.165
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C

Aksaray Yeminli Tercüme Bürosu

Aksaray Yeminli Tercüme Bürosu
Protranslate.net Aksaray yeminli tercüme bürosundan yedi gün yirmi dört saat online olarak çeviri hizmeti alabilirsiniz.

İster evden ister işten ister kampüsten olsun, protranslate.net platformu üzerinden kolaylıkla tercüme hizmetlerine erişebilirsiniz. Bunun yapmanız gereken tek şey protranslate.net platformuna üye olmak. Kısa ve ücretsiz bir şekilde gerçekleştirilen üyelik işlemlerinin ardından artık siz de protranslate.net kalitesinden faydalanabilirsiniz.

 

Protranslate.net platformu uzman tercüman ekibiyle kaliteli çeviri konusunda öncüdür. İlk kez protranslate.net kullanacaksanız dilerseniz 50 kelimelik kısa bir belgeyi ücretsiz olarak çevirebilir ve sizi protranslate.net Aksaray yeminli tercüme bürosunun kalitesiyle tanıştırabiliriz. Genel tercüme siparişleri ise kelimesi 0,15 TL’den başlayan fiyatlandırma ile sunulmaktadır.

 

Profesyonel tercüme, genel tercümeden ayrılır. Çünkü profesyonel tercüme alanında terminolojik uzmanlık gerekmekte ve alanında sürekli bir araştırma ihtiyacı doğmaktadır. Bu nedenle protranslate.net platformu tercümanlarını pek çok farklı teste tabi tutarak görevlendirmektedir. Her bir tercüman kendi alanında uzmandır ve tecrübelidir. Öyle ki uzmanlık alanlarına ve tecrübelerine göre sınıflandırılırlar ve gönderdiğiniz belgeler hangi tercümanımızın uzmanlık alanında giriyorsa iş ona bırakılır.

 

Talebinize bağlı olarak yeminli tercüme hizmeti de sunmaktayız. Tıpkı profesyonel tercüman kadromuzda olduğu gibi yeminli tercüman kadromuzda da bir alan ve tecrübe sınıflandırması mevcuttur. Yeminli tercüman ekibimiz de yalnızca kendi alanlarına giren çevirilerde görev almaktadır.

 

Aksaray yeminli tercüme bürosunda her türlü akademik çeviri, vize ve pasaport çevirisi, makale çevirisi, medikal çeviri ve hukuki çeviri yapılmaktadır. İsteğe bağlı olarak bu çeviriler noter onaylı ve apostil belgeli olarak da sunulabilmektedir. Eğer belgelerinizin yurt dışında da geçerli olmasını, resmi belge olarak sayılmasını istiyorsanız apostil onayı istediğinizi tercüme siparişi esnasında belirtmeniz yeterli olacaktır.

 

Sisteme üye olduktan sonra belgenizi tarayarak bize gönderebilirsiniz. Ancak tarayıcınız yoksa bile dert değil. Belgenizin net bir fotoğrafını çekerek bize ulaştırmanız dahi yeterli olacaktır. Tercüman ekibimiz günde 2.000 kelime çeviri yapmaktadır. Dilerseniz acil tercümelerinizi sipariş esnasında belirtebilir ve öncelikli olabilirsiniz.

 

Tercüme işlemi tamamlandıktan sonra ıslak imzalı çeviri metni kargo ile size gönderilecektir. Ancak dilerseniz bunun yerine Protranslate.net Aksaray yeminli tercüme bürosundan online olarak da belgenizi teslim alabilirsiniz.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00