• BIST 8732.3
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Fatih Sultan Mehmet Ortaokulunda Yeni Eğitim Ve Öğretim Heyecanı Başladı

Fatih Sultan Mehmet Ortaokulunda Yeni Eğitim Ve Öğretim Heyecanı Başladı
2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı başladı.  Tüm yurtta olduğu gibi Aksaray’da da yeni eğitim ve öğretim yılı dolayısıyla birinci sınıflar ve 5. Sınıflar bir hafta öncesinden okullarına başladılar.

Aksaray’ın en gözde eğitim kurumlarından olan Fatih Sultan Mehmet Ortaokulunda 5. Sınıfa kayıt olan öğrenciler 10 Eylül 2018 Pazartesi gününden itibaren okula başladılar.

Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu ek binasında yapılan açılış töreninde bir konuşma yapan Okul Müdürü Tülin İpek Çetin, yeni eğitim ve öğretim yılının tüm öğrencilere ve eğitim camiasına hayırlı uğurlu olmasını dileyerek şunları söyledi
 “ Bizler Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu ailesi olarak yeni bir eğitim öğretim yılına sizlerle birlikte girmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. 
Bu okuldan sizleri vatan sevgisi ile yoğrulmuş hem ahlaki değerler hem de bilgi bakımından en donanımlı şekilde bir üst öğrenime yükseltmeye hazırız. Sizler de yeni yuvanızda mutluluğa, huzura ve sizin için düşündüğümüz hedeflerimize karşılık vermeye hazır mısınız?” diyerek öğrencilerin ve velilerin desteğini aldı.

Okul Müdürü Tülin İpek Çetin “İdare ekibime ve öğretmen arkadaşlarımıza güvenim tamdır.” diyerek yeni eğitim ve öğretim yılına çok güçlü bir şekilde girmeye hazır olduklarını kaydetti. 

Müdür Çetin “ Değerli velilerimize de seslenmek istiyorum Bizlerin hedefleri sizlerin ortak amacı olabilmelidir. Unutmayın sizler yanımızdaysanız bizler daha güçlüyüz Yavrularımızı hayata birlikte hazırlayacağız Yavrularımızı aydınlık geleceğe birlikte hazırlayacağız. Bunun onurunu ve gururunu hep birlikte yaşayacağız” dedi. 

Yapılan konuşmanın ardından ortaokula yeni başlayan öğrenciler yeni sınıflarına ve arkadaşlarına kavuşmanın heyecanını birlikte yaşadılar. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00