• BIST 8762.55
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Aksaray’da 83 bin öğrenci karnelerini alarak yarıyıl tatiline başladı

Aksaray’da 83 bin öğrenci karnelerini alarak yarıyıl tatiline başladı
Aksaray’da 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 1.Yarıyılını tamamlayan 83.352 öğrenci karnelerini alarak yarıyıl tatiline başladı.

Aksaray Valisi Ali Mantı Taptuk Emre Ortaokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı. Vali Ali Mantı öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında ‘Ülkemizin geleceği, bekası için iyi yetişmiş nesillere ihtiyacımız var’ dedi.

Öğrencilere, en iyi şekilde eğitimlerini tamamlayarak ileriki yaşamlarındaki hedeflerine ulaşmaları temennisinde bulunan Vali Ali Mantı: “Ailemiz, devletimiz sizler için gayret sarf ediyor.  Amacımız güzel bir şekilde okulumuzu bitirerek ileriki hedeflerimize ulaşmak olmalı. Önemli olan ailesine, vatanına, milletine hayırlı bir şekilde görevini yapabilmek. Bunun hakkını verebilmemiz lazım. Ülkemizin geleceği, bekası için iyi yetişmiş nesillere ihtiyacımız var. Hep birlikte hedeflerimizin gerçekleştireceğiz inşallah.” dedi.

Ailelerin çocukları için büyük fedakârlıklar gösterdiğini kaydeden Vali Ali Mantı ‘Ailelerimiz çocukları için daha fazla ilgi ve dikkatlerini öğrencilerimiz üzerine çekerek onlarla ilgilenmelerini bekliyoruz’ dedi.

Daha sonra öğrencilerin karnelerini ve hediyelerini veren Vali Ali Mantı öğrencilere tatillerini en iyi şekilde değerlendireceklerine inandığını belirterek başarı dilekleri ile öğrencilere iyi tatiller geçirmelerini temenni etti.  

Vali Ali Mantı karne dağıtım töreni sonrasında okul öğretmenleri ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

Karne dağıtım törenine, Belediye Başkan Vekili Süleyman Canbulut, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Murat Günaydın, Türk Eğitim-Sen Aksaray Şube Başkanı Ali Toprak ve davetliler katıldı.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00