• BIST 8910.2
  • Altın 2238.527
  • Dolar 32.3411
  • Euro 35.1294
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

Uyanmalıyız…

Bayram Dinler

Allah'ın rahmet ve bereketi hepimizin üzerine olsunçok değerli kardeşlerim.

 

Osmanlı yıkılınca Hristiyan misyonerler Kudüs detoplanmışlar ve Türk milletinin geleceği hususunda şöyle bir karar almışlardır.

            Yadadiğer bir ifade ile Müslüman Türk gençleri üzerinde öyle bir oyun oynayalım ki zamanıgeldiğinde Müslümanlarda şu beş husus bulunsun.

            1.Müslüman kiliseye gitmesin. Evet zamanımızda bakıyoruz Müslümanlarkiliseye gitmiyor, zaten onlarında istediği bu.

             2.Müslüman domuz eti yemesin. Evet bakıyoruz zamanımızda bilerek Müslüman domuzeti yemiyor. Gerçi yediğimiz hazır ürünlerde domuz eti yada yağı karışımı varmı bilmiyoruz.

             3.Müslüman boynuna HAÇ takmayacak. Bakıyoruz Müslümanlar alenen boynuna haçişareti taşıyan kolye ve benzeri materyal takmıyor. Dert değil zaten onlardataksın istememişler.

            4.Müslümanlar çocuklarına İslami isimler koysunlar. Buda aynen oluyor, Adamınçocuğu oluyor bana geliyor hocam şöyle bir isim koya cam dinde yeri var mıdiye. Ama zaten Hristiyan misyonerlerde Müslümanlar çocuklarına İslami isimkoysun demişler.

            5. Çokmuhterem kardeşlerim bu son maddeye ne olur iyi bakalım. Hristiyanmisyonerlerin çok önceden planladıkları, Müslüman gençlerimize kurduklarıtuzaklara dikkat edelim.

            Bakarmısınız; Müslüman kiliseye gitmeyecek, Domuz eti yemeyecek, Boynuna haç takmayacak,Çocuklarına İslami isim koyacak Amaaa beşinci madde yaşayışları tamamenHRİSTİYAN ca olacak.

            Acababaşarılı olmuşlar mı yoksa olamamışlar mı kendimizi ne olur bir sorgulayalım

Yada konunun anlaşılması için size şöyle bir sorusorayım. Bizler Müslüman olarak kurban yada ramazan bayramına mı yoksaHristiyanlara ait olan yılbaşına mı daha iyi hazırlanıyoruz. Bir başka ifadeile dini bayramlarımızda televizyonlarımızda İslami programlar mı var yoksa bubayramlarımızda bile televizyonlarımıza da dansöz gibi bizimle uzaktan yakındanilgisi olamayan programlar mı var. Durumu bu.

           Kardeşlerim

      Şöyle bir düşünelim; selamımız, kelamımız,oturmamız, kalkmamız yememiz, içmemiz vel hasıl MODA adı altın da tümyaşamımızı tek dişi kalmış Avrupa medeniyetine benzetmeye çalışıyoruz.

Gözümle gördüm adam çocuğunu berbere götürüyor çocukbabasına; Amerikan tıraşı yaptırırsan diyor

Geçenlerimizi cumada camide görüyor seviniyorum amaüzerindeki tişörtte ya Amerikan yada İngiliz bayrağı yada garip garip yazılar var.Üzülüyoruz

Çok muhterem kardeşlerim

İslam sadece namaz ve abdest yada oruçtan ibaretdeğildir. Bilhassa genç kardeşlerime dikkat çekiyorum, çok uyanık olmak zorundayız.Düşman nasılda sinsice içimize girip nifak tohumu atıyor.

Her genç; BANA NE AVRUPA’DAN, AMERİKA’DAN BEN OSMANLITORUNUYUM ARKADAŞ. Benim rabbim ALLAH, kitabım KURAN, dinim İSLAM sonuçta benMüslümanım. Benim doğumum yaşamam, çalışmam ve ölümüm dahil her şeyim alemlerinrabbi ALLAH içindir demeli.

                 ALLAHA EMANETSİNİZ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00