• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

Tadilat ve Tamirat Kredisi

Tadilat ve Tamirat Kredisi
Günümüzde tadilat masrafları çok fazla olmaktadır.

 Bu yüzden evini veya işyerlerini tadilat veya tamirat yaptırmak isteyen kişiler gerekli masrafları karşılamak için kredi çekme yolunu tercih etmektedir. Yaşadığınız evlerin bütün bakımını ve dekorasyon işlemlerini bu krediler sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bankalar bazı dönemlerde tesisat, çatı işlemleri, mantolama, mutfak ve banyo tadilatları gibi tadilat ve tamirat işlemleri için kredi vermektedir. Bu konuda kredi veren bankalar Ziraat Bankası, Akbank ve Türkiye Finans bankalarıdır. kredi notu hesaplama Bu bankalar sundukları ev geliştirme kredileri sayesinde sizin tadilat ve tamirat işlemleriniz için kredi çekebilmenizi sağlar.

TÜRKİYE FİNANS KONUT TAMAMLAMA FİNANSMANI

Türkiye Finans, konut tamamlama kredi ile inşaat halinde olan evlerinizin tamamlanması için finansman desteği sağlar. Türkiye Finans Konut Tamamlama Finansmanı ile evlerinizin tadilat ve tamirat işlemlerini en kısa sürede tamamlayabilirsiniz ve evinize yerleşebilirsiniz. Başvuru sırasında yanınızda bazı belgeler bulunması gerekir. kredi veren kurumlar Bu belgeler şu şekildedir: -Nüfus cüzdanı, pasaport veya ehliyet, -Maaş bordrosu veya gelir belgesi -Finansmana konu olan ürünün platforma faturası -Satın alınması planlanan konuta ait kat mülkiyeti veya kat ittifakı ile kullanım izin belgesi gereklidir. Gerektiği takdirde Türkiye Finans Bankası sizden başka belgelerde isteyebilir.

AKBANK EV GELİŞTİRME KREDİSİ

Akbank, evinde tadilat, tamirat veya dekorasyon yaptırmak isteyen kişiler için Ev Geliştirme Kredisi sunmaktadır. Akbank Ev Geliştirme Kredisi’nde bütçenize uygun faiz ve vade oranları verilmektedir. Bu krediyi almak için 18 yaşından büyük olmalısınız, bankalarda olumsuzluk yaşamamalısınız, gelirinizi belgelemelisiniz, kredinizin taksiti ailenizin aylık toplam gelirinin yüzde 50’sini geçmemelidir. Bu şartlar karşılandığı takdirde Akbank Ev Geliştirme Kredisi kullanabilirsiniz.

ZİRAAT BANKASI KONUT GELİŞTİRME TADİLAT KREDİSİ

Yaşadığınız evin dekorasyon, tamirat ve yenilenmesini Ziraat Bankası Konut Geliştirme Tadilat Kredisiyle yapabilirsiniz. Ziraat bankası bu krediyi 120 aya kadar vadeli olarak verebilmektedir. Bunların yanı sıra Ziraat Bankası tamamlanmamış evler içinde inşaat tamamlama kredileri vermektedir. Bu krediler % 70’i henüz tamamlanmamış olan inşaat halindeki evler için verilmektedir. Bu kredi sayesinde maddi sebeplerle bitmemiş evinizi bitirebilir ve evinizde yaşamaya başlayabilirsiniz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00