• BIST 8718.11
  • Altın 2245.763
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.1462
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C

A101 Marketler Zinciri

A101 Marketler Zinciri
A101 Türkiye’ nin her yerinde açılabildiği için aradığımız ürünleri nerede olursak olalım hemen her yerde rahatlıkla bulabiliyoruz.

Gıda ve gıda dışı ürünleri her ihtiyacımıza cevap veren A101 marketler zinciri yaptığı kampanyalar ile de çok başarılı oluyor.

 A101 genellikle haftalık olarak üç farklı çeşit kampanya yapabiliyor. Her Perşembe yaptığı indirimli ürünler sınırlı sayıda getirilse de ihtiyaçlarımızı karşılamamızı fazlası ile sağlıyor. Bunun dışında haftalık diğer bir indirim imkanı da bir hafta boyunca süren gıda, temizlik, mobilya, elektronik alet ya da iç çamaşırı gibi kategorilerden seçtiği ürünler için mümkün oluyor. Örneğin; kullandığım bir diş macununu A101’ den diğer alışveriş mağazalarında alacağım fiyatın çok daha altında bir fiyata satın alabiliyorum. İnternetten takip etmek isterseniz de  web sitesine tıklayınız. Kendi web adresinden, başka sitelerde yayımladıkları indirim broşürlerinden ya da A101’in uygulamasını Android ya da iOS işletim sistemine sahip tüm mobil cihaz ya da tabletlere yükleyerek haftalık indirim ve fırsatlar ile ilgili bilgi edinebiliriz. Böylece zamandan ve paradan tasarruf ederek aradığımız ürünlere en kısa yoldan ulaşabiliyoruz. Her hafta güncellenen indirimli ürünleri ile ilgili farklı kampanyaları vardır. Örneğin; İkincisi Yüzde Elli İndirimli kampanyası her hafta farklı bir üründen istersek iki tane alarak daha karlı çıkabiliyoruz. Haftanın Yıldızları kampanyası sayesinde de o haftanın kampanya kapsamına giren ürünlerinden faydalanabiliyoruz. Bütün bunların dışında özel günlerde uyguladığı ekstra kampanyalarda olabiliyor. Mesela Kurban Bayramı yaklaştığı için kurbanda indirim uygulayan A101, ramazan bayramı için de hediye çeki veriyordu. Bu sayede ihtiyaçlarımızı fazlası ile karşılayabiliyoruz. Okulların açılmasına yakın da kırtasiye ve okul ürünlerinde indirimler düzenliyor. İstediğimiz her ürüne başka bir yerde aramaya gerek kalmadan sahip olabiliyoruz. Her perşembe yapılan Aldın Aldın, her hafta yenilenerek 1 hafta boyunca devam eden Haftanın Yıldızları ve İkincisi Yüzde Elli İndirimli isimli kampanyaları ile bir çok urun satın alabilmek çok ekonomik hale geliyor.

Web sitesinde ya da başka sitelerdeki broşürler takip edilerek indirimlerden, fırsatlardan haberdar olmak çok kolay ve mutluluk verici. Çünkü böylece zamansızlıktan mağazaya gidip broşür alamadığımız için habersiz kalıp ihtiyacımız olan ürünleri kaçırmamışız oluyoruz. İnternet sayesinde her zaman her yerden kampanyalara ulaşabildiğimizde ise kolay ve keyifli bir alışveriş yapmış oluyoruz.  

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00