• BIST 9079.97
  • Altın 2324.082
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9568
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 14 °C

Semt Polikliniğini hayırsever işadamı yaptıracak

Semt Polikliniğini hayırsever işadamı yaptıracak
​Aksaray’dan yem, un üretimi, tarım ve hayvancılık faaliyetlerinde bulunan işadamı Muzaffer Çakır Ereğlikapı Mahallesinde; 13 polikliniği, laboratuvar, röntgen, acil müdahale odası, erkek ve bayan gözlem odalarından oluşan ‘Semt Polikliniği’ yaptıracak

Aksaray’da sağlık alanında hayırseverlerin sağladığı destekler devam ediyor. Ereğlikapı mahallesinde yaptırılacak Semt Polikliniği yapımını işadamı Muzaffer Çakır üstlendi.  

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Himmet Durgut beraberinde hayırsever işadamı Muzaffer Çakır oğlu Adnan Çakır ile Vali Şeref Ataklı’yı ziyaret etti.

Valilik Makamında hayırsever işadamı ile bir süre görüşen Vali Ataklı, Ereğlikapı mahallesinde yapılacak semt polikliniğinin protokolünü işadamı Muzaffer Çakır ile birlikte imzaladı.

Sağlık hizmetlerinin yerinde verilmesi gereken bir hizmet dalı olduğunu vurgulayan Vali Ataklı; “Semt poliklinikleri bu anlamda önemli, şehir merkezinde 1 tane var. Buraya kolay ulaşım sağlanabiliyor. Mesai dışında da hizmet veriyor. Devlet hastanesi ve acil hizmetlerin de yükünü hafifletiyor. Biz nüfus yoğunluğunu dikkate alarak uygun olan yerde bu hizmetin görülmesini sağlamak istiyoruz. Burada hayırseverlerimiz devreye giriyor. Sizlere çok teşekkür ediyoruz. Bu hizmet vatandaşlarımıza büyük fayda sağlayacak bir hizmet olacak” dedi.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Himmet Durgut, mülkiyeti Aksaray Belediyesine ait olan sağlık tesisi yerinin Kamu Hastaneleri Birliğine tahsis edildiğini söyledi.

 Durgut, projesi 3 kat olan,  bölgede önemli bir ihtiyacı karşılayacak semt polikliniğinin 2 katlı olarak hayırsever tarafından yapılacağını ifade ederek: “İçerisinde 13 poliklinik, 1 laboratuvar, röntgen, acil müdahale odası, erkek ve bayan gözlem odalarında oluşan Semt Polikliniğinin yapımını hayırseverimiz üstlendi.” dedi.

Vali Şeref Ataklı Aksaray Devlet Hastanesi Muzaffer Çakır Semt Polikliniği ismi verilecek semt polikliniğinin protokolünü hayırsever işadamı Muzaffer Çakır ile birlikte imzalayarak bu hizmetin Aksaray’a hayırlı olması dileğinde bulundu. Sağlık alanında Aksaraylıların önemli katkılar sunduğunu belirten Vali Ataklı, hayırsever işadamına teşekkür ederek örnek davranışından dolayı Muzaffer Çakır’ı tebrik etti. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00