• BIST 10158.63
  • Altın 2470.889
  • Dolar 32.1326
  • Euro 34.9943
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Özbim'de Cimatron Eğitimleri İlgi görüyor

Özbim'de Cimatron Eğitimleri İlgi görüyor
Özbim'de Cimatron Eğitimleri İlgi görüyor

Günümüzde Bilgisayarlı Nümerik Kontrol (CNC) teknolojisi hızla gelişmekte olup, bu teknolojiye hakim eleman ihtiyacı gün geçtikçe artmakta; Sadece   CAD/CAM programlarını bilmek, yada sadece imalat bilgisine sahip  olmak yeterli gelmemeye başladı. CNC ile imalat yapılan bir işletmeler; teknik resim okuma, imalat bilgisi, Cad programları ile tasarım, Cam programları ile takım yolu oluşturulması ve CNC tezgahına hakim olması bilmesi gerekmektedir.        
Bu Amaç doğrultusunda, kursumuzun birikimleri, eğitmenlerimizin sanayi ve iş deneyimini bir araya getirerek, 2007 yılında
Cimatron CAD/CAM Konya Bayisi MUBAŞ Metal Kalıp ve Cad Cam Hizmetleri’nden Muhsin BAŞARI başladığımız CAD/CAM-CNC eğitimleri başarılı bir şekilde yüksek performansla devam etmektedir. Bu süre içerisinde Toplam 19 etaplık eğitimler tamamlanmış, 300 aşkın kursiyere eğitim verilmiştir. Eğitim sonunda işleme merkezi başında uygulama    Cimatron kalıp, aparat ve metal işleme endüstrisi için entegre CAD/CAM (Bilgisayar Destekli Tasarım ve İmalat)çözümleri geliştiren ürünlerden biridir.

        Cimatron hacim ve saç kalıpları için, imalat sistemlerini hızlandıran düşük maliyetli etkin çözümler sunar. Bu çözümler farklı yerlerdeki kullanıcılar için bir proje üzerindeki ortak çalışmaya imkan verir ve ürün teslimat sürelerini önemli ölçüde kısaltır.


        Cimatron’un imalat sanayi için geliştirdiği CAD/CAM çözümleri, gerek yeni ürün modellemede, gerekse Karışık kalıp tasarımlarında veya 2,5 eksenden 5 eksen işlemeye kadar güvenli, verimli ve yüksek kalite Takım yolları oluştururken kullanıcıların gereksinimlerini günümüz teknolojisine uygun olarak tamamen karşılar. Eğitimlerimize Teknik resim bilgisi, Temel makine elemanları bilgisi, Temel bilgisayar bilgisi, Temel imalat bilgisi Makinacılar, Kalıpçılar, Cam uygulamalarında çalışanları faydalanabilir.

http://ozbim.com.tr/cimatron.asp

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00