• BIST 9981.92
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Orhan Hakalmaz Aksaraylıları Coşturdu

Orhan Hakalmaz Aksaraylıları Coşturdu
Orhan Hakalmaz Aksaraylıları Coşturdu

Ünlü sanatçı Orhan Hakalmaz alkışlar eşliğinde sahneye çıktı. Söylediği birbirinden güzel türkülerle Aksaray halkını coşturdu.


Aksaray Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak kutlanan ve bu yıl 29.su düzenlenen Aksaray - Ihlara Turizm Festivali 8-9-10 Temmuz tarihlerinde muhteşem bir coşku ile kutlandı.

Festivalin ilk günü Aksaray Valisi Orhan Alimoğlu, Belediye Başkanı Nevzat Palta ve diğer protokol üyelerinin Kortej yürüyüşü ve halkı selamlamasıyla başladı. Mehter gösterileri, davul şov ve Aksaray’a ait Malaklı köpekleri festivale renk kattı

Daha sonra protokol üyeleri tarafından Kent meydanında festival programının açılışı yapıldı. Belediye Başkan Nevzat Palta, Alay Komutanı Albay Erdal Eren, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Acar ve Emniyet Müdürü Halis Böğürcü Zinciriye Medresesinde düzenlenen resim sergisi ile AKMEK ürünleri sergisinin açılışını yaptı.

Program Kent meydanında folklor gösterileri ve Yılmaz spor okulu öğrencilerinin tekvando gösterisiyle devam etti. Birbirinden yetenekli öğrencilerin şovlarına halk alkışlarıyla karşılık verdi.

Gösterilerin ardından mahalli sanatçılar Murat Şimşek ve Zülfikar Kılıç sahne aldı. Coşkunun devam ettiği gece de Vatandaşlar, Aksaray’ın yetiştirdiği en gözde bayan sanatçılardan biri olan Mine Gez’in türkülerine eşlik ederek eğlenmeyi sürdürdü.


Daha sonra Ünlü sanatçı Orhan Hakalmaz seslendirdiği türkülerle Aksaray halkına unutulmaz bir konser verirken, Belediye Başkanı Nevzat Palta. Sanatçı Hakalmaz’a Aksaray halkı adına teşekkür ederek bir buket çiçek ve plaket hediye etti.

Festivalin İlk günü Havai fişek gösterileri ile son buldu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00