• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

Niğde’de Teknik Destek Projelerinde Imza Töreni Yapildi

Niğde’de Teknik Destek Projelerinde Imza Töreni Yapildi
Niğde’de Teknik Destek Projelerinde Imza Töreni Yapildi
         AhilerKalkınma Ajansı 2013 Yılı Teknik Destek Programı Sözleşme İmza Töreni Niğde’deyapıldı.

 

NiğdeGrand Otel’de düzenlenen imza törenine Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, ValiYardımcıları Hacı İbrahim Türkoğlu, Abdullah Uçgun, AHİKA Genel SekreteriMehmet Fatih Yıldız, Çiftlik Kaymakamı Mustafa Dinç, Gıda Tarım ve Hayvancılıkİl Müdürü Murat Türkmen ve kamu kurum ve kuruluşlarından yetkililer katıldı.

 

İmzatöreni öncesi bir sunum gerçekleştiren AHİKA Genel Sekreteri Mehmet FatihYıldız, Ahiler Kalkınma Ajansı’nın sorumluluk alanı olan Aksaray, Kırıkkale,Kırşehir, Nevşehir ve Niğde illerinde bugüne kadar uyguladığı teknik destekprogramlarına toplam 303 proje başvurusu yapıldığını, bu projelerden 154’ününbaşarılı olduğunu belirtti. Ajans’ın bu projelere 1.348.103 TL desteksağladığını hatırlatan Yıldız, Niğde’nin il bazında ise, 2011-2013 yılları arasındaAHİKA tarafından uygulanan teknik destek programlarında toplam 79 proje ileAjans’a başvurduğunu ve 41 projenin başarılı bulunup sözleşme imzaladığınısözlerine ekledi.

 

Yıldız’ınardından kürsüye gelen Niğde Valisi ve Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu ÜyesiNecmeddin Kılıç ise teknik destek programında beş il arasında en çok desteğiNiğde almış görünüyor. Teknik destek projesinde; önümüzdeki beş ve otuz yıllıkbir planlama yapmamız gerekiyor. Biz hem stratejik hem de gelişme planı yapmalıyız.Stratejik plan dâhilinde AHİKA iki projeyi destekliyor. Her zaman olduğu gibiiyilikte ve hayırda ilimize yardım etmede bir fonksiyon icra eden AHİKAtemsilcilerine teşekkür ediyorum diye konuştu.

 

Konuşmalarınardından imza törenine geçildi. Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Vali YardımcılarıHacı İbrahim Türkoğlu, Abdullah Uçgun, AHİKA Genel Sekreteri Mehmet FatihYıldız, Çiftlik Kaymakamı Mustafa Dinç, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl MüdürüMurat Türkmen, NESOB Demirciler ve Tamirciler Odası Genel Sekreteri Eylem Ünalonaylanan projeler için kurumları adına imza attılar

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00