• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Milletvekili Mustafa Serdengeçti'nin Kurban Bayramı Mesajı

Milletvekili Mustafa Serdengeçti'nin Kurban Bayramı Mesajı
Ak Parti Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti Kurban Bayramı Münasebeti ile bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti  mesajında;

Aziz Vatandaşlarım Sevginin, merhametin, teslimiyetin ve dayanışmanın en azami şekilde yaşandığı bir kurban Bayramına daha İslam alemi olarak kavuşmuş bulunuyoruz...
 

Yeryüzündeki en büyük şeref Allah’a yakın olmaktır. Hz. İsmail’in teslimiyeti ile, Hz. İbrahim'in sadakatinin bilinciyle yerine getirdiğimiz kurban ibadeti, bizlerin Allah’a yakınlaşmasına bir vesiledir. Kurban ibadetimiz Rabbimize sunduğumuz kulluk ve samimiyet beyanımızdır. Yüce kitabımız Kur-an’da bizlere şöyle haber verir; “kurbanların ne etleri, ne de kanları Allah’a ulaşır ; Allah’a ulaşan yalnızca takvanızdır.”

 Kulluğumuzu ve samimiyetimizi de ancak paylaşarak ve yardımlaşarak gösterebiliriz. Bizler komşusu açken tok yatmayı içine sindiremeyen bundan hicap duyan bir milletin mensuplarıyız yüzyıllardır Bayramlar bizleri birbirimize paylaşma ve yardımlaşma ruhu ile bağlamış ve bir millet olma bilinci ile ayakta tutmuştur.

Millet olarak geçtiğimiz günlerde gaddar bir ihanet girişimine şahit olduk, milletine olan sevgisini ve merhametini; dinine ve devletine olan teslimiyetini kaybetmiş şer odakları tarafından milletimiz parçalanmak istenildi. Cumhurbaşkanı'mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Aziz milletimizle bu şerden hayır çıkartarak milli birlik ve beraberlik içerisinde şer odaklarının oyunlarını bozduk bugün yine millet olarak bir Kurban Bayramına daha eriştik.

 Bu duygu ve düşüncelerle Aziz milletimizin daha nice Bayramlara kavuşmasını temenni ediyor, başta Aziz şehitlerimizin muhterem aileleri olmak üzere ülkemizin ve bütün İslam aleminin Bayramını kutluyorum.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00