• BIST 10319.96
  • Altın 2464.337
  • Dolar 32.2064
  • Euro 35.1089
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 19 °C

Mevka Destekli Pazarlama iletişimi eğitimi sona erdi

Mevka Destekli Pazarlama iletişimi eğitimi sona erdi
Mevka Destekli Pazarlama iletişimi eğitimi sona erdi
Güneysınır Esnaf ve Sanatkârlar Odası tarafından organize edilen Mevlana Kalkınma Ajansı'nın (MEVKA) 2011 yılı Teknik Destek programı kapsamında desteklenen ‘Pazarlama İletişimi ve Teknikleri İle Kırsal Bölgeler Kalkınıyor’’ eğitimi sona erdi. Öz-Bim eğitim kurumlarından Eğitim ve iletişim uzmanı Seyfullah Gümüşok tarafından verilen eğitimlere Güneysınır esnafından yoğun bir ilginin olduğu beyan edildi. 6 Ocak 2012 tarihinde başlayıp 17 Ocak 2012 tarihinde sona eren eğitimlerde, pazarlama, satış ve pazarlama, iletişim reklam, halkla ilişkiler, bütünleşik pazarlama iletişimi, pazarlama stratejileri vb. konular işlenerek satış ve pazarlama teknikleri konularında uygulamalar yapıldı.
Eğitim Programı ile ilgili olarak Güneysınır ve Esnaf Odası Başkanı Ahmet Atıcı ve Güneysınır Ziraat Odası Başkanı Mustafa Akman, yaptığı açıklamada verilen eğitimler ve uygulamalarla ile ilçenin kalkınmasına katkı sağlamayı amaçladıklarını beyan ederek, Güneysınır esnafı bu eğitimlerden çok fayda sağladığını, eğitimlerde teorik bilgilerin yanında uygulamalarında yapılmış olması ilçe esnafı için çok faydalı olduğunu bildirdi. Atıcı, eğitimin 20 kişilik için planlandığını, fakat beklenenin üzerinde bir katılımın olduğunu, toplamda eğitime katılan kişi sayısının 45 kişiye çıktığını sertifika alamaya hak kazanan kişi sayısının ise 30 olduğunu açıkladı.
Yapılan sertifika törenine katılan Güneysınır Kaymakamı Mehmet Halis Aydın, eğitim programından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Törene ayrıca oda başkanları, ilçe teşkilat başkanları da katıldı. İlçe esnafı da bu eğitimlerle bakış açılarının değiştiğini kalkınma için ve pazarlama için yeni fikirlerin ortaya çıkmaya başladığını ve eğitimden çok memnun olduklarını kaydederek, bu tür eğitimlerin ilçede mutlaka devam etmesini, zaman zaman esnafa yönelik toplantıların da yapılması gerektiğini beyan etti.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00