• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

Kurye Sorunları Masaya Yatırıldı

Kurye Sorunları Masaya Yatırıldı
Şehir içi ulaşımı gün geçtikçe trafiğin artması nedeniyle daha fazla problemlerle karşılaşıyor.

Bu sorunlardan en başlıcası herhalde önemle üzerinde durulan personel rehabilitasyonudur. Düzenli performans adına gerekli olan eğitimler, bu eksiği kapatmak yolunda ivedi bir seçenek konumunda olurken, eğitimli personelin faydası ise tartışılmaz bir önem içeriyor elbette. Geçtğimiz günlerde de Suadiye kurye merkezinde düzenlenen kurum içi toplantıda konu değerlendirmeye alındı. 

Günümüzde kurye hizmetleri müşteri beklentilerine üst düzeyde cevap vermek mecburiyetinde. Bu nedenle 2014 yılında personel çalışma sisteminde atılımlar gerçekleştiren İnci Kurye, sektörün sorunlarını azda olsa azaltmak amacıyla projelerini gerçekleştiriyor. Yıl içinde şubelerini değerlendirmeye alan firma, performans neticesini geçtiğimiz gün bizimle paylaştı ve İstanbul genelinde bulunan merkezleri arasında bir liste yaptı. Bu sıralamaya bakıldığında Göztepe kurye birinciliği alırken, ardından Caddebostan kurye ikinciliği ve üçüncülükte Erenköy kuryenin yerini aldığını görebiliriz. 

Sıralamaya giren ilk üç şube ödül olarak moto kask ve güvenlik yeleği alırken, diğer merkezlere ise katılım belgesi takdim edildi. Şehir geneli anket neticelerini de paylaşan İnci Kurye, % 68 civarında moto kurye talebinin ilk sırada gerçekleştiğini bildirirken, kendilerine bildirilen şikayetlerde ise yoğun trafik ve adres yanlışlığı nedeniyle yüksek oranda azalma gerçekleştiğini bildirdi . İştirak gösterenler arasında moto kurye eğitiminin sağlanmasını talep edenler ise yüzde doksan beş oranında yer alıyor. Bu da sektödeki önemli bir eksiği tekrar gözler önüne seriyor. 

Periyodik bir biçimde kurum içi tüm personellerine eğitim verdiklerini beyan eden İnci, en fazla trafik dikkatsizliği gerçekleştiğine değinirken, bu yönde kurum olarak adım atmaları yönünde bir karar aldıklarını ve eğitim sürecinin ardından şubelerini değerlendirmeye aldıklarını ifade etti. 

Diğer yandan İstanbul içi gönderileri 90 dakika ile sınırlamayı düşünen firma, bu nedenle pilot lokasyonu pratiğine devam ediyor. Caddebostan kurye şubesinde başlayan çalışma, şirketin 2015 yılında yirmi beşinci yıl dönümü olması nedeniyle tüm hızıyla hayata geçiriliyor. 

Kişi merkezli bir çalışmayı yaşattıklarını bildiren firma, sektörün aynı zamanda teknolojik üstünlük olarak da adım atması gerektiği kanısında fikirlerini bildirirken, sorumlu şirket olarak her olanağı değerlendirdiklerini de bildiriyor. Yirmi yıllık birikim ve deneyimlerini gelecek yıllara taşımak isteyen firma, sorumlu firma anlayışını aynı hızda devam ettirme gayretinde bulunuyor.  

"Koli gitmedi derdine elveda deme zamanı artık. Bizimle şirketinizde dünya standartlarda hizmete var mısınız? Gelin çalışmalarımızdan faydalanın." diyen İnci Kuryenin moral gecesinde performanslarının sonucunda sıralamaya giren şubeler ise Kadıköy, Paşabahçe ve Erenköy kurye biçiminde sıralamada yerini aldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00