• BIST 10161.96
  • Altın 2459.504
  • Dolar 32.277
  • Euro 34.9682
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C

Konyaspor'a tebrik mesajları

Konyaspor'a tebrik mesajları
Konyaspor'a tebrik mesajları

CUMHURBAŞKANI TEBRİK ETTİ

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Torku Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan'a telgraf gönderdi. Telgrafında, başarıya imza atan teknik kadro, sporcu ve taraftarları tebrik eden Gül, Torku Konyaspor'a Süper Lig'de başarılar diledi.

DAVUTOĞLU: GÜZEL MAÇ OLDU

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, “Güzel bir maç oldu. Manisaspor’u da tebrik ediyorum, centilmence mücadele ettiler. Ama her finalde bir tarafın kazanması lazım. Bu sefer Konyaspor’umuz hak ettiği gibi maçı net bir skorla kazandı” dedi.
ARINÇ: KONYASPOR HAK ETTİ

Maçın ardından değerlendirme yapan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Seyir zevki yüksek, güzel bir maç oldu. Konyaspor hakkıyla kazandı. Onları da tebrik ediyoruz. Seneye inşallah biz de bu Süper Lig'de oluruz" ifadelerini kullandı.

SÜPER LİG'DE ŞAMPİYON OLACAĞIZ

PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, “Herkesi kutluyorum. Neden Süper Lig şampiyonluğu Trabzon ve Bursa'nın ardından Konya'ya da gelmesin. Bunu sağlayabilmek için çalışacağız” diye konuştu.

KALAYCI: İNANCIN VE AZMİN SONUCU

Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, “Konyaspor'umuzun 2 yıl aradan sonra tekrar Süper Lig'e yükselmesi; inancın, azmin ve şehir olarak tek yürek olmanın bir sonucudur. Konyaspor'umuz Konyalılara büyük bir sevinç yaşatmıştır” ifadelerini kullandı.

HEP BİRLİKTE SEVİNDİK

CHP Konya İl Başkanı Mevlüt Karpuz, ekip ruhuyla mücadele eden takımımızın azmi sonucu bu başarının yakalandığına dikkat çekerek, “İyi bir ekip ve iyi bir kadro oluşturulması ile Konya’nın bundan sonra daha iyi yerlere geleceğine inancım büyüktür” dedi.

KONYASPOR GURURLANDIRDI

2 yıl aradan sonra Süper Lig'e yeniden yükselen Konyaspor'a yeni sezonda başarılar dileyen Saadet Partisi Konya İl Başkanı Mehmet Şen, bu başarının ve alınan sonucun Konya için hayırlı olmasını diledi.

TÜM KONYA ŞEHRİ SÜPER LİG'E ÇIKTI

Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şube Başkanı ve Merhaba Gazetesi Spor Müdürü Recep Çınar, “Sadece Konyaspor değil, tüm Konya şehri Süper Lig'e çıktı. Bahattin Karapınar'la şehrin dünyaya açılan penceresi kapanmıştı, Ahmet Şan'la şehrin penceresi yeniden dünyaya açıldı. Bunun kıymetini bilmeliyiz” dedi.

TÜM KONYA'YI KUTLUYORUZ

Anadolu Selçukluspor Klüp Başkanı Mehmet Günbaş, “Play Off'ta Eskişehir'de oynanan maçta Manisaspor'u Recep Aydın ve Ars'ın golleriyle 2-0 yenerek Süper Lig'e yükselen Konyaspor'u, tüm Konyaspor camiasını ve Konyaspor'a gönül verenleri kutluyoruz” dedi.

ŞEHİR, SPOR DA MARKALAŞACAK

Konya Amatör Spor Klüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay, “Bu şehir bir spor şehri. Konyaspor'un Süper Lig'e yükselmesi, potansiyeli iyi olan Konya'nın sportif anlamda da markalaşmasını sağlayacak ve çıtasını yükseltecek” diye konuştu.

KAYSERİSPOR DA TEBRİK ETTİ

Torku Konyaspor'un önceki akşam oynanan Manisaspor karşılaşmasında galip gelmesinin ardından Kayserispor Klübü de tebrik mesajı yayınladı. Mesajda, “Spor Toto Süper Lig'e yükselen son takım olan Torku Konyaspor'u tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” denildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00