• BIST 10319.96
  • Altın 2458.288
  • Dolar 32.1928
  • Euro 35.0545
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 21 °C

Karmek Bilgisayar Operatörlüğü Kursu Sertifika Töreni Dedeman Otelde Yapıldı.

Karmek Bilgisayar Operatörlüğü Kursu Sertifika Töreni Dedeman Otelde Yapıldı.
Karmek Bilgisayar Operatörlüğü Kursu Sertifika Töreni Dedeman Otelde Yapıldı.

Üçer aylık 2 dönemde gerçekleşen  Bilgisayar Operatörlüğü Eğitim kurslarının sertifika törenine   başta Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli olmak üzere, Ak Parti Karatay İlçe Başkanı Ömer Ünal, Ak Parti Karatay İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Münevver Yavaş, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Halk Eğitim Müdürü Osman Öz, Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) Genel Sekreteri Ahmet Akman, Konya Sakatlar Derneği Başkanı Ahmet Mıhçı, Özbim Eğitim Kurumları Kurs Müdürü Ahmet Öztürk, belde belediye başkanları törende hazır bulundu.

Törenin açılış konuşmasını yapan Karatay İlçe Halk Eğitim Müdürü Osman Öz, KARMEK bünyesinde gerçekleştirilen kursların istihdama yönelik olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Konya Sakatlar Derneği Başkanı Ahmet Mıhçı ise Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’nin göreve geldiği günden bu yana özürlülere hizmet ve istihdamları noktasında Konya’da örnek çalışmalar yaptığına dikkat çekerek çalışmalarından dolayı Başkan Hançerli’ye teşekkür etti. Mıhçı’nın ardından söz alan Mevlana Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Akman daha önce gerçekleştirilen kurslarda da olduğu gibi Bilgisayar Operatörlüğü Eğitim Projesi’ssnin de istihdam sağlamaya yönelik olduğunu belirterek özellikle engelli bayan kursiyerlerin istihdam edilmesi için çaba sarf edeceklerini belirtti. Akman’ın ardından söz alan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli Mevlana Kalkınma Ajansı’nın kendi dönemlerinde kurulduğunu belirterek Kalkınma Bakanlığı ve Karatay Belediyesi’nin istihdama katkıda bulunmak için yaptıkları çalışmalarda katkısı bulunan ve emeği geçenlere teşekkür etti. Başkan Hançerli Konya ve civarında en çok Avrupa Birliği ödeneği alan belediyenin Karatay Belediyesi olduğunu söyleyerek; toplamda 1.256.000 € ödenek alındığını dile getirdi. İstihdama yönelik projelerde devletten ve Mevlana Kalkınma Ajansı’ndan büyük katkılar aldıklarını belirten Başkan Hançerli KARMEK binasının da Avrupa Birliği’nden alınan hibe ile yapıldığını söyledi. KARMEK’in bir ekol olduğunu dile getiren Başkan Hançerli, KARMEK’ in gerçekleştirdiği programlarla bir hayat okulu olduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından Bilgisayar Operatörlüğü Eğitim Projesi kursiyerlere sertifikalarının verilmesinin ardından Başkan Hançerli’ye öğrenciler adına kursiyerlerden Meliha Tülen ve Özbim Eğitim Kurumları plaket takdim etti. Takdimin ardından kursiyerlerin hazırladığı sunumla program devam etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00