• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Karatay'da Şebnem Kısaparmak Rüzgarı

Karatay'da Şebnem Kısaparmak Rüzgarı
Karatay'da Şebnem Kısaparmak Rüzgarı
Düzenlenen programa Ak Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Ak Parti İl Kadınlar Kolu Başkanı Hasibe Özlem Çepni, Belediye Meclis Üyeleri, Konya Çocuk Yuvası Müdürü Refik Gökmen, AK Parti Karatay Kadın Kolları Başkanı Münevver Yavaş, KARMEK Öğretmen ve kursiyerleri ile çok sayıda davetli katıldı.
 
Programın açılış konuşmasını yapan Karatay Belediyesi Meclis Üyesi Aynur Avşar, ülkemizde 1955 yılından itibaren kutlanmaya başlayan Anneler Günü’nün öneminden bahsederek, sağlam bir toplumun ancak temeli sağlam atılmış bir aile yapısıyla mümkün olabileceğini ifade etti.
 
Ardından kısa bir selamlama konuşması yapan AK Parti Karatay Kadın Kolları Başkanı Münevver Yavaş tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı. AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hasibe Özlem Çepni ise konuşmasında yemeyip yediren, giymeyip giydiren ve her türlü fedakarlığı yapan annelerin çok değerli varlıklar olduğunu belirterek annelerin değerini vurguladı .
 
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hasibe Özlem Çepni’nin ardından söz alan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Belediye olarak düzenlenen her  programa büyük ilgi gösteren tüm Konyalılara teşekkür etti. Cennet annelerin ayağının altındadır sözüne vurgu yapan Başkan  Hançerli, tüm annelerin Anneler Gününü Kutladı. Programda emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Hançerli, sanatçı Şebnem Kısaparmak’a da Anneler Günü programında Karatay’da olmayı tercih ettiği için Tüm Karataylılar adına teşekkür ederek çeşitli hediyeler takdim etti.
 
Son olarak söz alan AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu ise konuşmasında Karatay’ın her zaman Konya ve Türkiye’de farkını ortaya koyduğunu dile getirerek “Konya Belediyeleri bizlere Türkiye genelinde gurur yaşatıyor” dedi. Hükümetin aile konusunda hassasiyetini de dile getirerek aile birlikteliğinin sağlanması için devletin kendi üzerine düşen tüm yükümlülükleri yerine getirme noktasında kararlı olduğunu sözlerine ekledi.
 
Protokol konuşmalarının son bulmasıyla çeşitli hediyelerin verildiği çekilişler yapıldı. Konya çocuk yuvası ney gurubunun çaldığı eserlerin ardından Karatay’da yılın annelerine plaket ve hediyelerin verilmesiyle program, sanatçı Şebnem Kısaparmak’ın seslendirdiği ve salonu coşturan birbirinden güzel parçalar ile devam etti. 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00