• BIST 9524.59
  • Altın 2503.102
  • Dolar 32.5844
  • Euro 34.5241
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C

Karatay Konferansları “Yeni Sınav Sistemi ve Sınav Motivasyonu” Konulu Konferans ile Başlıyor

Karatay Konferansları “Yeni Sınav Sistemi ve Sınav Motivasyonu” Konulu Konferans ile Başlıyor
Karatay Belediyesi ve KTO Karatay Üniversitesi işbirliği ile bu yıl 6.sı düzenlenecek olan Karatay Konferanslarının ilki 14 Kasım Salı Günü saat 10:00’da Alaaddin Kap Caddesi Üzerinde bulunan Celalettin Karatay Gençlik Merkezi’nde gerçekleşecek.

 Özellikle öğrencileri ve ailelerini çok yakından ilgilendiren “Yeni Sınav Sistemi ve Sınav Motivasyonu” konferansı, Rehberlik Uzmanı Ali BOZGEDİK’in eşsiz sunumu ile gerçekleşecek.

        Doç. Dr Bülent Bingöl vereceği “Günümüzde Sosyal Medya Kullanımı” konulu konferans 30 Kasım Perşembe Günü Saat 10:00’da Karatay Belediyesi Meclis Salonunda, Yrd. Doç.Dr. Füsun Sunar’ın  bayanlara özel vereceği “Üreme Sağlığı: Bir Sen, Bir Ben, Bir de Bebek” konulu konferans 14 Aralık Perşembe Günü Saat 10:00’da Karatay Belediyesi Meclis Salonunda, Psikolog Esra Çoşkun’un bayanlara özel vereceği “Aile ve Evlilik Terapisi: Çift Terapisi Altında İletişim Problemleri” konulu konferans 16 Ocak 2018 Salı Günü Saat 10:00’da Karatay Belediyesi Meclis Salonunda, 15 Şubat 2018 Perşembe Günü Saat 10:00’da Yrd.Doç.Dr Hatice Yalçın’ın vereceği “Eşiniz ve Çocuğunuzla Tanıştınız Mı?” konulu konferans Karatay Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşecek. Konferanslar 6 Mart 2018 Salı Günü Saat 10:00’da Prof. Dr. Kamil Alptekin, Yrd.Doç.Dr. Hatice Yalçın, Yrd.Doç.Dr. Seher Akdeniz tarafından Rehberlik Uzmanı Ali BOZGEDİK’in moderatörlüğünde KTO Karatay Üniversitesinde gerçekleştirilecek  “Çocuk İhmal ve İstismarı”  konulu panelle sona erecek.

 

        Konferansların kurumlar arası işbirliğinin güzel bir örneği olarak gerçekleşeceğini belirten Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, konferansların, ele aldığı çok yönlü ve güncel konuları ile geniş kitlelere hitap ettiğini vurguladı. Başkan Hançerli başta KTO Karatay Üniversitesi yönetimi ve öğretim üyeleri olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00