• BIST 9634.57
  • Altın 2497.745
  • Dolar 32.5886
  • Euro 34.8498
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C

Karatay Belediyesi Vuslatta İkramlarıyla Isıttı

Karatay Belediyesi Vuslatta İkramlarıyla Isıttı
Mevlana Celaleddin-i Rumi, 743'üncü vuslat yıl dönümünde yurt içi ve yurt dışından farklı din ve kültürden insanları 7-17 Aralık'ta Konya'da buluşturdu. Karatay Belediyesi vuslat yıldönümünde gelen misafirlere çorba, salep ve Mevlana şekeri ikram etti

Karatay Belediyesi ekipleri seferber oldu

Karatay Belediyesi sabah namazı için Şems-i Tebrizi Caminde buluşan yüzlerce vatandaşa sabah namazının ardından çorba ikram etti. Konyalı vatandaşların, yerli ve yabancı birçok turistin yoğun ilgi gösterdiği çorba dağıtımının ardından Karatay Belediyesi'nin ikramları akşam Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi'nin bahçesine kurulan çadırda Mevlana şekeri ve salep ikramıyla devam etti. Karatay Belediyesi bu hizmetleriyle vatandaşın da takdirini topladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; 'Mevlana Celaleddin Rumi'nin 743. Vuslat yıldönümünde Belediyemiz Konya'nın misafirperliğini tanıtmak için seferber oldu. Soğuk havada vatandaşlarımızın içini ısıtmak için çorba ve salep dağıtık. Ev sahipliğimizi en iyi şekilde yapmak için elimizden geleni yaptık' dedi.

 

 

'Türkiye'nin yürüyüşünü durduramayacaklar'

Kayseri'de meydana gelen terör saldırısını da kınayan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli: "Daha İstanbul'da toprağa emanet ettiğimiz vatan evlatlarımızın acısı yüreğimizdeyken Kayseri'den gelen üzücü haberle yüreğimiz dağlandı. Teröristler çarşı iznine çıkan askerlerimize haince saldırdı. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Türkiye'nin güçlenmesinden rahatsız olanlar şunu unutmasın ki bu kutlu yürüyüş güçlenerek devam edecektir" diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00