• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 16 °C

Ihlara Turizm Projelerine Hazırlanıyor

Ihlara Turizm Projelerine Hazırlanıyor
Ihlara Kasabası Belediye Başkanı İsmail Yılmaz Ihlara Kasabasının tarihi ve turizm güzelliklerini bir arada tutacak turizm projesiyle tüm dünyanın örnek bir turizm kenti olmasını istiyor.

Avrupa Birliği proje uzmanı Bahadır Başkonuş'la Ihlara Kasabasına neler yapılabilir hakkında görüşen Başkan Yılmaz Avrupa Birliği proje uzmanına Ihlara için ne gerekirse yapabiliriz dedi.

Ihlara'nın turizm de ayrı bir önemi olduğunu belirten Avrupa Birliği projeleri uzmanı Bahadır Başkonuş “ Zaman zaman Ihlara'ya geldikçe burada tarihin ve turizmin önemli bir yere sahip olduğunu gördüm. Ihlara Belediye Başkanımız İsmail Yılmaz'a yapacağımız bir proje ile turizmde bir patlama yaşatacağız. Şu an projemiz gerçekleştirmek için çalışmalarımız başladı. Allah nasip ederse 2017 yılında bambaşka bir Ihlara Kasabası ile karşılaşacaksınız. Turizmde ayrı bir yere sahip olan Ihlara Vadisi ve turistik yerlerin ören yerlerinin turisti daha çok ilgisini çekecek ve burada daha farklı anları onlara yaşatmak için projemizi gerçekleştireceğiz. Ihlara Kasabası Belediye Başkanımız İsmail Yılmaz'a projemizde bizi tercih ettiği için çok teşekkür ederiz “ dedi

Ihlara Kasabası Belediye Başkanı İsmail Yılmaz “ Avrupa Birliği projeleri uzmanı Bahadır Başkonuş'un kasabamıza yapacağı turizm projesi ile daha iyi ve daha güzel olacağız. Kapadokya Bölgesinin başlangıcı olan Ihlara Vadisi ve turizm bölgelerimizi tüm dünya tanıyacak. Bugün kendisini Ihlara'nın çeşitli yerlerini gezdirdik ve neler yapabileceğimizi kararlaştırdık. Biz Ihlara kasabasının turizmdeki yerinin daha iyi ve daha güzel yere gelmesini istiyoruz. Avrupa Birliği projeleri uzmanı Bahadır Başkonuş 'un yapacağı bu proje harika bir şey. İnşallah Ihlara Kasabamız ve Aksaray'ımız için hayırlara vesile olur “ dedi.

img_0006.jpgimg_0054.jpgimg_0044.jpgimg_0057.jpg

img_0019-(1).jpgimg_0008.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00