• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

Hızlı Ve Kolay Bankacılık

Hızlı Ve Kolay Bankacılık
Günümüzde interneti ve mobil cihazları yediden yetmişe her yaş grubu kullanıyor.

 Hayatımıza bu kadar yayılan mobil cihazlar bankacılık işlemlerinin de dijital kullanımını arttırıyor. Böylece gelişen dijital bankacılık, bankalar için daha az giderler oluşturuyor. Bu durum bankalar için, müşterilere daha iyi hizmet sunma olanağı yaratıyor. Bu hizmetler biz müşterilere düşük faiz oranları, hesap işletim ücreti alınmaması gibi şeyler olarak yansıyor. Birçok insan bu avantajlardan yararlanmak ve daha pratik olduğu için dijital bankacılığı tercih ediyor. Günlük hayatın koşuşturması, iş yoğunluğu derken bankacılık işlemlerine zaman yaratmak zor oluyor. Dijital bankacılıkla zaman sıkıntısı yaşamıyoruz. İhtiyacımız olduğu an banka bizim ayağımıza geliyor. Şubeye giderek yaptığımız tüm işlemleri rahatlıkla dijital bankacılık üzerinden yapabiliyoruz.

Seninbankan’da dijital bankacılık ile bankaya gitme derdi yok, sıra bekleme derdi yok, hesap işletim ücreti yok, eft ücreti yok, havale ücreti yok. Yedi gün yirmi dört saat işlem yapabildiğimiz, her yerden tek tıkla ulaşabildiğimiz bir banka var. Kuveyt Türk Katılım Bankası faizsiz dijital bankacılık ile şubeye gitmeden ücretsiz finansman desteği de sunuyor. Birikim hesapları açmak, acil nakit desteği almak, kredi kartı ve sigorta hizmetlerinden faydalanmak için evde oturup kahvemizi içerken bile başvuru yapabiliyoruz. Her an yanımızda olan Seninbankan hızlı ve konforlu bir dijital bankacılık hizmeti veriyor. Müşteri memnuniyetini esas aldığını gördüğümüz seninbankan müşterilerini kampanyalarıyla da mutlu ediyor. Yaptığımız alışverişlerimize indirimler, altın puanlar vererek bize fırsatlar sunuyor.  Ortak ATM’lerden ücretsiz para çekme, giyim, tekstil, akaryakıt, ulaşım, kırtasiye alanlarındaki indirimlerle sürekli yenilenen kampanyalar sunuyor.

Tüm bunlara rağmen bazı insanlar yine de işlemlerinde insan elini hissetmek istiyor. İşte bu aşamada ise dijital bankacılık, danışman hizmeti sunuyor. İnsanlar hata yapma ihtimallerini düşünerek buradan destek alabiliyor ya da merak ettiklerini sorabiliyor. Şubeye gitmeden şube hizmetini hatta daha fazlasını verebiliyor. Dijital bankacılık artık günümüz gereklerinden biri haline geldi. Bankacılık işlemlerimizi yaparken hem fırsatlardan yararlanmak hem de zaman kaybetmeden tüm işlerimizi hızlıca yapabilme konforunu yaşatan seninbankan ile en iyi hizmeti alabiliyoruz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00