• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Hayır Lokması vermek isteyenler için adres

Hayır Lokması vermek isteyenler için adres
Müslüman olarak bizlerin en çok yaptığı şeylerden en önemlisi de hayır ve hasenatlardır.

Ülkemizde bu hayır ve hasenatlar sürekli yanı başımızda yapılır ve sıklıkla karşılaşabiliriz. Cami önlerinde, camilerde, sokaklarda kısacası her yerde mutlaka dağıtılan bir şeylere rastlayabiliriz. Kimi cami de yemek verir, kimi mevlit okutup mevlit şekeri dağıtır kimisi de lokma döktürüp lokma tatlısı dağıtır. Bunlara da halk arasında hayır lokması denmektedir. En çok dağıtılanı da hayır lokmalarıdır. Lokmalar hem bereketli hem artırımlı hem de ekonomik olduğundan oldukça fazla tercih edilir. Tabii her yerde bu ekonomikliği ve ayrıca da hijyeni bulamayabilirsiniz. Bu lokmaların en iyisini ve helal olanını tabii ki helallokmaci.com sitemiz aracılığıyla bulabilirsiniz.

                Bizim firmamız yıllardır bu iş içerisinde bulunmakta ve profesyonel ekibiyle de daima sizlere hizmet sağlamaktadır. Yapılan lokmalarımız titizlikle ve tüm hijyen kurallarına uygun olarak üretilmektedir. Ayrıca lokmalarımızın içerisinde hiçbir şekilde glikoz veya katkı maddesi de yoktur. Bu nedenle çok tercih edilmekte olup İstanbul içinde hizmet vermekteyiz. İstanbul dışından da fazlaca talep alıyoruz fakat maalesef şuan sadece istanbul’ da hizmet vermekteyiz. Hayır lokması siparişlerinizi istediğiniz miktarda verebilmeniz mümkündür. Siz sadece sipariş verin biz paketleyelim, sizlere ulaştıralım ve dağıtımını yapalım. Mobil araçlarımız sayesinde de servimizi sıcak olarak yapmakta olup kaliteden de ödün vermemekteyiz.

                Hayır lokmasını ister ölmüşlerinizin ruhlarına, ister düğünlerinize özel, isterseniz de mitinglerde dağıttırabilirsiniz. Hayır yapmak istediğiniz her yerde bizde varız. Sizler için olan kampanyamız gereği 500 kişilik lokma sadece 600 TL. Siz de bu avantajlarımızdan ve kampanyalarımızdan yararlanmak için web sitemizden bizlere ulaşabilirsiniz. İster 500 kişilik isterseniz 50000 kişilik olsun bizler için hiç sıkıntı değil. Siz isteyin biz yapalım.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00