• BIST 9079.97
  • Altın 2323.963
  • Dolar 32.3643
  • Euro 34.9402
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Halil Bahçeci İlkokulu’nda mezuniyet coşkusu!

Halil Bahçeci İlkokulu’nda mezuniyet coşkusu!
Konya’nın Karatay İlçesi Halil Bahçeci İlkokulunda 4+4+4 Eğitim öğretim sisteminin ilk mezunları mezuniyetlerini coşkuyla kutladılar.

2015-2016 yılında  4+4+4 eğitim sisteminin ilk mezunları, mezuniyeti görkemi bir şölene kutladı.  Halil Bahçeci ilkokulu konferans salonunda düzenlenen törene okul müdürü, müdür yardımcıları, sınıf öğretmeni, öğrenciler ve velileri katıldı.

Tören sınıf öğretmeni İsmail Toklu’nun konuşması ile başladı.  “Bugün bir başka güzel bugün sizsiniz çocuklar, gelecek bir başka güzel, gelecek sizsiniz çocuklar diyerek konuşmasına başlayan Sınıf Öğretmeni İsmail Toklu konuşmasında zaman su gibi akıp gitti. Öğrencilerime hep iyiyi doğruyu öğretmeye çalıştım. Artık öğrencilerimle ayrılma vakti geldi. İstedim ki çocuklarımız kendilerini ifade etsin gelecekte bu dönem ile ilgili bir anısı olsun istedim onun için bu geceyi düzenledik. Sınıf öğretmeni İsmail Toklu konuşmasını uçan kuşlar şiirini okuyarak duygulu anlar yaşanmasına sebep oldu.”

Sınıf öğretmeni İsmail Toklu 35 yıllık meslek hayatının yaklaşık 30 yılını Halil Bahçeci ilkokulunda geçiren İsmail Toklu Artık öğrencilerimden ayrılma zamanı geldi diyerek temmuz ayı itibari ile emekliliğe ayrılarak öğretmenlik hayatına nokta koyacağı öğrenildi.

Son öğrencileri öğretmenlilerine küçük bir hediye vererek teşekkür ettiler.

Okul Müdürü Seyfullah Soltekin, “Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz çok çalıştılar, özellikle mezun olacak olan öğrencilerimizi unutulmaz bir geceyle uğurlamak istedik. Artık sizler mezun birer öğrencisiniz bundan sonra misafir olarak her zaman başımızın üzerindi tacımsısınız. Sizin başarınız bizim başarımızdır.  Öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. İnşallah gelecek onların olacak ” dedi.

Öğrencilere başarı belgeleri verilerek, öğrencilerin hazırladığı gösteriler, şiirler ilgi ile izlendi.  Tören öğrenciler için hazırlana slayt gösterisi ile son buldu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00