• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Eşmekaya İlk/Orta Okulu “Askerime Mektup Var” Projesi

Eşmekaya İlk/Orta Okulu “Askerime Mektup Var” Projesi
Eşmekaya Kasabası Ortaokulunda görev yapmakta olan Rehber Öğretmen Özlem ÖZDEMİR ve Beden Eğitimi Öğretmeni Şeyma Nur SİN tarafındanaskerlerimizi” unutturmamak, ve vatanını sevmek adına okul bünyesinde “ASKERİME MEKTUP VAR!!!” adında bir çalışma yapıldı.

Eşmekaya Kasabası Ortaokulunda görev yapmakta olan Rehber Öğretmen Özlem ÖZDEMİR ve Beden Eğitimi Öğretmeni Şeyma Nur SİN tarafından , vatanımızın aziz bekçileri olan askerlerimizin yüzünü güldürebilmek, onlara teşekkürlerimizi iletmek ve onlara karşı olan borcumuzu bir nebze de olsun ödeyebilmek, en önemlisi de yetiştirdiğimiz nesile en kutsal hazinemiz olan “ askerlerimizi” unutturmamak, ve vatanını sevmek adına okul bünyesinde “ASKERİME MEKTUP VAR!!!” adında bir çalışma yapıldı. 

EŞMEKAYA İLK/ORTA OKULUNDA öğrenim gören 135 öğrenci Diyarbakır’ın Dicle İlçesi’ndeki , terör örgütüne karşı mücadele eden Türk askerine mektup yazdı. Mektuplarla birlikte öğrencilerin kendi harçlıklarıyla aldıkları çikolatalarında bulunduğu hediye kutusu hazırlandı.

Rehber öğretmen Özlem ÖZDEMİR yaptığı açıklama da:

”Öğrencilerimize “Askerimize Mektup Yazalım” dediğimizde yaşadıkları heyecanı görmek bizi grurlandırdı. Bu heyecanı askerlerimize iletebilmek adına, öğrencilerimizin kocaman yüreklerinden çıkıp küçücük ellerinde hayat bulan mektuplarını aldık.  Askerimize olan sevgimizi burada ki asker ağabeyleriyle bir olup resmedip yolladık.

Her ananın, her ocağın gururu olan askerlerimize minnet ve şükran borcumuzu ödeyemeyiz. Ama bu soğuk kış günlerinde, evinden, anasından, atasından, eşinden, çocuğundan uzak kalmış ana kuzularının gönlünü biraz da olsa ısıtabilirsek ne mutlu bize.” Dedi.

Hazırlanan hediye kutusu kargo görevlilerini teslim edilip, Diyarbakır’ın Dicle ilçesindeki jandarma komutanlığına gönderildi.

2-011.png3-013.png4-011.png

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00