• BIST 9524.59
  • Altın 2508.671
  • Dolar 32.5688
  • Euro 34.7249
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Eskilder'den, Eskilli Üniversite Öğrencilerine Önemli Burs Uyarısı

Eskilder'den, Eskilli Üniversite Öğrencilerine Önemli Burs Uyarısı
Eskil Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği (ESKİLDER) tarafından Eskilli öğrencilere yönelik gerçekleştirilen burs müracaatları için bugün son gün uyarısı.

Eskil Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği (ESKİLDER) tarafından yapılan yazılı basın açıklamasında;

Derneğimiz 2017-2018 eğitim öğretim yılı için burs başvuruları için bugün son gün.  Başvuru yapacak öğrencilerimizin nüfusa kayıtlı olduğu il Aksaray, ilçe ise Eskil olması gerekmektedir.  Ayrıca öğrencinin derslere devam sorununun bulunmaması ve devamsızlıktan kalmaması, hiçbir disiplin suçu işlememiş olması şartı aranmaktadır.  Derneğimiz bu yıl sadece örgün üniversite eğitimi alan Eskilli öğrencilerimize burs vermeyi planlamaktadır. 

Başvuru için ESKİLDER resmi siteleri http://eskilder.org.tr ve http://eskilder.org üzerinden indirilebilecek olan burs başvuru formunu  eskilder68@gmail.com  mail adresine göndererek ön başvuru yapabileceklerdir. Başvuru aşamasında öğrencilerimize zahmet verilmemesi adına destekleyici belge talep edilmeyecek olup beyan esaslı değerlendirmeler yapılacaktır.

6 Kasım Cuma Günü başlayan müracaatlar için bugün gece 23.59'a kadar müracaat edebilirler. Bu tarihten sonra yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır. Yapılacak başvurular derneğimiz yönetim kurulu tarafından oluşturulan komisyon aracılığı ile kısa süre içerisinde değerlendirilerek burs verilmesi uygun olanlar tespit edilecektir. Burs verilmesi uygun görülen adayların verdikleri bilgilerin doğruluğunun tespit edilmesi adına destekleyici belgeler talep edilecektir. Burs başvuru formu ile destekleyici belgeler arasında uyuşmazlık bulunması halinde başvurular komisyon tarafından reddedilebilecektir. haberfark.net

Eskil Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği

Başvuru Mail adresimiz  : eskilder68@gmail.com  

Web Sayfalarımız            : http://eskilder.org.tr   http://eskilder.org

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00