• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

Birikimlerini Kuveyt Türk Avantajları ile Fırsata Çevirin!

Birikimlerini Kuveyt Türk Avantajları ile Fırsata Çevirin!
Ürün ve hizmet kompozisyonu ile geçmişten beri müşteri portföyünü artırmaya devam eden Kuveyt Türk, avantaj dolu dünyası ile her zaman beklentileri karşılamaya devam ediyor.

Müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde tutan köklü kuruluş, benimsemiş olduğu kurumsal sosyal sorumluluk anlayışı ile değerlerine sahip çıkıyor. Bireysel, Ticari ve KOBİ dalı altında farklı ürün ve hizmet seçenekleri sunuluyor. Siz de ihtiyacınıza yönelik banka uygulamasını tercih ederek Kuveyt ürk avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Bireysel ve Ticari Çatısında Sunulan Seçkin Hizmetler

Kuveyt Türk bankacılığın bireysel kolda yer alan hizmetleri arasında kişisel olarak açılan hesaplar büyük bir önem taşıyor. Cari türdeki hesaplar, vadesiz olarak TL, döviz ve kıymetli maden cinsinden açılıyor ve karşılığında herhangi bir kar payı ödenmiyor. Katılma hesapları, paranızı biriktirerek hiç bir kuruşunuza dokunmadan büyütmeye yardımcı oluyor. Altın hesapları ise vadesiz olarak açılan hesaplarınızı altın türünde değerlendirmeye destek oluyor.

Bankanın sunduğu bir diğer önemli avantajlardan bir diğeri de finansman ürünleri. Gerek bireysel gerekse ticari dalda sunulan ürünler, size gerekli birikimi sunarak gerçekleştirmeniz gereken önemli faaliyetleri kolayca halledebilmenize destek oluyor. Örneğin; Bir ev sahibi olmak istiyor ancak nakde sıkışıyorsanız Kuveyt Türk konut finansman ürünlerinden faydalanabilirsiniz. Araç satın almak noktasında da yine araç finansman ürünlerini inceleyebilirsiniz. İhtiyaç finansman ürünlerine başvurarak seyahat, eğitim, evlilik ve umre gibi daha pek çok harcamanızda destek alabilirsiniz.

Ödemeler konusunda da yine bankanın pratik ve kolay teknolojik yenilikleri devreye giriyor. Fatura, vergi, SGK, emekli maaş ödemeleri ve kira ödemeleri gibi daha pek çok alandaki ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İster internet şubesi üzerinden isterse de telefon bankacılığı aracılığıyla zahmet çekmeden halledebilirsiniz. Üstelik tüm işlemlerinizi Altın kart çıkartarak yapabilmeniz mümkün. Limitiniz olmadığı takdirde ek limit alarak doyasıya alışveriş yapmanın keyfine varabilirsiniz.

Kuveyt Türk KOBİ'lerin de Her Daim Yanında!

Seçkin avantajları ile büyük beğeni toplayan köklü banka kuruluşu Kuveyt Türk, KOBİ çatısı altında müşterilerine finans ürünleri,  ticari kartlar, nakit yönetimi ve yatırım hizmetleri ve sigorta & emeklilik gibi farklı alanlarda hizmetler sunuyor. Nakdi ve gayri nakdi finansmana ihtiyaç duyan tüm şirketlerin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor. Leasing hizmeti ile Türkiye'nin her noktasında sağlam projelere katkıda bulunmaya devam ediyor.

Kuveyt Türk bankasının seçkin ve avantajlarla dolu dünyası ile tanışmak için siz de hemen müşteri olarak gerekli hizmet ve ürün seçeneklerine başvuruda bulunabilirsiniz. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00