• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

ASÜ Eğitim Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. İsmet Emre Atandı

ASÜ Eğitim Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. İsmet Emre Atandı
Aksaray Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. İsmet Emre atandı. Dekanlıkta düzenlenen törenle birlikte Emre, yeni görevine başladı.

ASÜ’nün genç yaşına rağmen hızla büyüyen bir üniversite olduğunu ve Eğitim Fakültesi’nin de oldukça başarılı faaliyetler yürüttüğünü kaydeden Dekan İsmet Emre, “Amacımız üniversitemizi ve fakültemizi bugün bulunduğu noktadan daha ileriye götürmektir. El birliği içerisinde, başarılı çalışmalar yapmaya gayret göstereceğiz” dedi. Şehir-Üniversite işbirliğine de değinen Prof. Dr. İsmet Emre, Aksaray’ımızın beklentileri doğrultusunda da çeşitli çalışmalar yapmak arzusundayız. Görevi devraldığım Sayın Prof. Dr. Süleyman Tarman Hocama başarılı çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi. Vekâleten Eğitim Fakültesi Dekanlığı görevini yürüten Prof. Dr. Süleyman Tarman ise, yeni Dekan Emre’ye başarı dileklerini iletti.

Yapılan kısa konuşmaların ardından Dekan Emre, Prof. Tarman’a “Teşekkür Belgesi” takdim etti.

- Prof. Dr. İsmet Emre Kimdir? 

Prof. Dr. İsmet Emre, Adıyaman’ın Besni İlçesi’nde doğdu. Gölbaşı Lisesi ve Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. 1991 yılında Cumhuriyet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nde asistanlığa başladı. 2006’da Doçentlik, 2011’de profesörlük unvanı aldı. 2011-2014 yılları arasında Bartın Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanlığı görevini yürüttü, aynı yıl Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi’ne atandı. İsmet Emre Sağduyu, Zaman, Yeni Şafak, Taraf Gazetelerinde köşe yazarlığı yaptı, yorum yazıları yazdı. Yerli ve yabancı gazetelerde yüzlerce makalesi yayınlanan Emre’nin 34 kitabı bulunmaktadır.

aksaraymedya.com

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00