• BIST 9569.07
  • Altın 2476.936
  • Dolar 32.4902
  • Euro 34.5932
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 25 °C

Aradığımız Adresi Bulmak

Aradığımız Adresi Bulmak
Büyük şehirler oldukça karmaşık ve kalabalıktır.

Bu yüzden bu şehirde yaşasan bile her yerini bilmenin pek imkânı yoktur. En azından semtlerin nerde olduğunu bilsek bile her kurumun, firmanın tam yerini bilemeyiz. Eğer bir yer arıyorsak ya sokak sokak aramak ya da her önümüze gelene sormak gibi zorlu bir yol bekler. Tabi bu dediğim süreç artık geçerli değil. Telefon, tablet gibi internete bağlanabilen bir elektronik cihazımız yanımızdaysa hemen firma rehberlerinden gideceğimiz yerin lokasyonuna ulaşabiliriz. Firma rehberleri sayesinde hem zorluk yaşamadan istediğimiz yere ulaşabilir hem de zamandan tasarruf edebiliriz. Sürekli gelişen teknoloji ile firmalar arasında rekabet artıyor. Bu rekabetin bize faydası olarak bir sürü firma rehberi karşımıza çıkıyor.

Birçok kurumun genel merkezi olan İstanbul da Akbank Genel Müdürlüğü  aranacak olursa yapılacak ilk iş hemen internetten Yellowpges.com sitesini açarak bilgilerine ulaşmak olmalıdır. Akbank genel müdürlüğü birçok kişiye iş imkânı sağlıyor. İş görüşmesine gidecek insanların hele birde başka şehirden gelen adayların olacağını düşünürsek adres bulmak için epey zorlanacağını tahmin edebiliriz. Ya da Akbank Genel Müdürlüğü ile iletişime geçmesi gereken bir durumla karşılaşan insanların yapacağı, Türkiye’nin en iyi firma rehberi olan Yellow Pages sitesinden İstanbul’da Akbank Genel Müdürlüğünü aratmak olacaktır. Bu site hemen bize gerekli olan bilgileri veriyor. Buradan görüyoruz ki Akbank Genel Müdürlüğü, Büyükdere Caddesi Sabancı Center, 4. Levent, Beşiktaş, İstanbul adresinde yer alıyor. Sitede ayrıca genel müdürlüğün telefon numarası olarak 0212 385 55 55 numarası yer alıyor ve Akbank’ın resmi internet sitesinin adresini de buradan görebiliyoruz. Bu büyük şehre yabancı olanlara, firma rehberi büyük kolaylık sağlıyor. Kendi aracımızla Akbank genel müdürlüğüne ulaşmaya çalışıyorsak ya da yürüme mesafesinde ilerliyorsak Yellow Pages sitesinden yol tarifi de alabiliriz.

Yellow Pages sayesinde firmaların bilgilerini bizde güncelleyebiliyoruz. Adresi değişmiş olan firmaların en güncel adreslerine ulaşmak buradan mümkün. Ayrıca firmalara oy verebiliyor ve firma için ya da yaşadığımız bir sorunla ilgili hemen yorum yapabiliyoruz. Facebook Messenger aracılığıyla sitede yer alan rehberbot ile mesajlaşarak istediğimiz lokasyon bilgilerine ulaşabiliyoruz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00