• BIST 9494.31
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 24 °C

AKMEK'te sertifika heyecanı

AKMEK'te sertifika heyecanı
AKMEK’te yapılan sertifika törenine Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eşi Hasibe Hanım, Belediye Meclis Üyeleri ve kurs eğitmenleri ile kursiyerler katıldı.

Aksaray Belediyesi’nin hanımlara yönelik en önemli projelerinden biri olan AKMEK’te düzenlenen törenle giyim (dikiş), kurdele nakışı, kağıt rölyef, porselen boyama, çeyiz ürünleri hazırlama, çini işlemeciliği ve yağlı boya resim kurslarını başarıyla tamamlayan 206 hanım kursiyere resmi sertifikaları, 123 hanım kursiyere katılım sertifikaları verildi.

Sertifikalarını vermek için kursiyerler ile bir araya gelen Başkan Yazgı törende yaptığı konuşmada, ”Emeğinize sağlık yüreğinize sağlık gece gündüz sizler için çalışan, sizlere vermiş olduğu eğitimlerinden dolayı ve göstermiş olduğu fedakarlıklarından dolayı değerli hocalarımıza teşekkür ediyorum” dedi.  Sözlerinde AKMEK’te hanımlara yönelik 16 branşın bulunduğunu ve hepsinin faal olarak çalıştığını ifade ederek 7 branşta toplam 206 kursiyerin resmi sertifika ve 123 kursiyerin katılım sertifikası almaya hak kazandığını belirtti.

Yeni branşların açılabilmesi ve AKMEK faaliyetlerinin gelişerek devam edebilmesi amacıyla yeterli kapasiteye sahip geniş bir mekan talebinde bulunan kursiyer hocaları ve kursiyerlere Başkan Yazgı Kadın Aktivite Merkezimizin tamamlanmak üzere olduğunu ve buranın tamamen AKMEK’e tahsis edileceğini ifade etti.

Yapılan konuşmanın ardından Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eşi Hasibe Hanım, Belediye Meclis Üyeleri tarafından kursiyerlere sertifikaları takdim edildi. Ayrıca kursiyer hocalarına göstermiş oldukları fedakarlıklarında ve eğitimlerinden dolayı gül takdim eden Başkan Yazgı kursiyer hocalarını ve kursiyerleri tebrik edip başarı dileklerinde bulundu. aksaraymedya.com

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00