• BIST 10208.65
  • Altın 2391.91
  • Dolar 32.3216
  • Euro 34.6843
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

AGD O iki gencimizi unutmadı İftar Programı Hazırlıklarına Başladı

AGD O iki gencimizi unutmadı  İftar Programı Hazırlıklarına Başladı
Eskil’deki faaliyetlerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanan Anadolu Gençlik Derneği (AGD) 12 Temmuz’da iftar programı düzenlemeye hazırlanıyor.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Eskil Şubesi’nde iftar programı hazırlıkları devam ediyor. 12 Temmuz’da Kadir Gecesi’nden bir gün önce Eskil Yunus Furkan Kent Parkı’nda organize edilmesi planlanan iftar programında iftar yemeğinin yanında gelen ziyaretçilere Kuran-ı Kerim tilaveti,, ilahiler, şiirler ve semazen gösterisinin sunumu yapılacak.

DERNEK ESKİLLİ VATANDAŞLARDAN DESTEK BEKLİYOR

Dernek yetkilileri bir taraftan iftar programının hazırlıklarını sürdürürken diğer taraftan da iftar giderlerini karşılamaya çalışıyor. Yaklaşık 500 kişiye verilmesi planlanan yemeğin külfetini karşılamak için Eskilli hayırsever vatandaşlardan da destek bekleyen dernek yetkilileri “biz her yaptığımız faaliyette kısıtlı imkânlarla bir şeyler yapma çabasında olduk. Hep ‘Allah var, o ne derse o olur, biz onun rızası için çalışmaya devam ederiz’ diyerek faaliyetlerimizin startını verdik. Bu iftar programında da daha Ramazan Ayı girmeden tüm Eskilli hemşerilerimizi iftar programına davet edip, yola çıktık. Allah’ın izniyle Eskilli hemşerilerimizin desteğiyle bu programı düzenleyeceğiz” diye konuştu.

PROGRAM YUNUS EMRE  VE FURKAN BELGEMEN’İN KAZA YAPTIĞI GÜNDEN BİR GÜN ÖNCE

Tarih için özellikle düşündüklerini belirten AGD Eskil Temsilciliği Başkanı Mahmut Özgiray “geçen sene elim bir kaza sonucunda Yunus Emre ve Furkan Belgemen kardeşlerimizi kaybettik. 11 Temmuz 2014 Cuma sabahı Eğrikuyu mevkiinde geçirdikleri kazada bir hafta arayla vefat eden iki kardeşimizi anmak için Yunus Emre Furkan Parkı’nda iftar programı yapacağız. O gecenin sonunda tüm dualarımızı Yunus Emre ve Furkan Belgemen kardeşlerimiz için göndereceğiz” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00