• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Zulüm Sonsuz Değildir

Hüseyin Gök
İsrail terör devlet örgütü, üç Yahudi gencin Filistinliler tarafından öldürüldüğünü bahane ederek yine Gazze’ye saldırdı.
    

  İsrail, Filistinlileri öldürmek için bahane üretip durur. Bu seferde kendi vatandaşlarını Filistinliler kaçırdı süsü verdirerek öldürdü. İsrail Gazze’ye saldırı düzenlemek için kendi vatandaşlarını bile öldürmekten çekinmez. Masum Filistin Halkı uluslar arası yardım bekliyor. Onları koruması gereken Hamas ve El Fetih Allah’a emanet. Arap devlet liderleri de kendinden bezmiş. Mısır darbecilerin elindedir. Irak ve Suriye’nin hali de malum. Bir tek tepki veren Türkiye Halkı ve Başbakanımızdır.

              Bir Müslüman’ın yüreği zulüm gören Müslüman kardeşlerine sızlamıyorsa, imanından şüphe etmelidir. Dünya’daki bütün Müslümanlar zulüm içinde ve dünya sadece seyrediyor. İnsan hakları denince mangalda kül bırakmayan Avrupa Birliği ve ABD iş Müslümanlara gelince dut yemiş bülbül gibi. Avrupa’nın ve ABD’nin insan hakları kendilerine var.

                ABD’nin demokrasisini Irak’ta gördük. Suriye’de ve Mısır’da da gördük. Demokrasi eşittir petrol yani enerji. İsrail ABD’nin cici evladı olduğu için bir şey demez zaten. Müslümanlar tek yürek olabilseydi, hiç kimse Müslümanlara zulmedemezlerdi. Dağıldık, parçalandık. Bizi Alevi-Sunni, Kürt-Türk, Sağcı-Solcu gibi ayrıştırdılar. Tüm Müslümanların kardeş olduğunu bize unutturdular. Unutmasaydık ırkçılık yapamazdık. Irkçılık yapanların dinden çıktıklarını bilirdik. Kürt, Türk, Arap v.b. din kardeşidir.

               İslam tek çatı altında birleşmelidir. Sahte yapay birleşmeler değil. Gerçek tek yürek olmalıyız. Zulüm nerden geliyorsa o tarafa ortak tavır almalıyız. Gerekirse yaptırımlar uygulayabilmeliyiz.

                Yaradan Yahudileri lanetlemiştir. Lanetli milletlerde çok zulümkar olurlar. Unuttukları bir şey var o da Cehennem. Bu dünyanın bir de öbür tarafı var. Cehennem’de ebedi kalacaklar. Allah büyüktür. Hiçbir zulüm sonsuz değildir. Elbet bu zulümde bitecek ve Allah İsrail’e lanetleri oluk oluk yağdıracaktır.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00