• BIST 8732.3
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Yılmaz İlhan Aksaray Belediye Başkan Aday Adayı oldu

Yılmaz İlhan Aksaray Belediye Başkan Aday Adayı oldu
Ak Parti'de 05 Kasım günü başlayan aday adaylık müracaatları kapsamında, Aksaray Belediye başkan aday adaylığı için Yılmaz İlhan Ak Parti Aksaray il başkanlığına müracaatını yaptı.

Yılmaz İlhan müracaatında, Ak Parti merkez ilçe başkanı Hamza Aktürk ve Ak Parti il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ak Parti il başkanı Hüseyin Altınsoy'a müracaat evraklarını teslim etti.

Yılmaz İlhan müracaat akabinde yaptığı açıklamada;

Kıymetli Aksaraylı hemşehrilerim,

       1982 Aksaray doğumluyum. Evli ve dört çocuk babasıyım. Orta ve Lise öğrenimimi Aksaray İmam Hatip Lisesinde tamamladım.  Anadolu Üniversitesi İktisat bölümüne devam ettim. Aile şirketimiz olan İlhanlar Otomotiv Ve Nakliye Firmasının başına geçerek ticaret hayatına başladım. Halen müteahhitlik, mobilya ve beyaz eşya sektörlerinde ticari faaliyetlerimi devam ettirmekteyim.

       Ak Parti'de; sandık kurullarında görev yaparak başlamış olduğum siyasi hayatıma, 2012 yılında AK Parti Merkez İlçe yönetim kurulu üyeliğine seçilerek devam ettim. Merkez İlçe Sosyal İşler Başkanlığı, Tanıtım ve Medya Başkanlığı, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı, Aksaray Ak Parti Kontenjan Meclis Üyeliği ve Aksaray Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundum.

       Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunduğum dönemde; mezarlıklar, itfaiye, spor, ar-ge, strateji geliştirme ve personel müdürlüklerinden sorumluydum. Merkezde bulunan 48 mahalle muhtarımız ile ilişkilerimizi her daim canlı tuttuk. Özellikle Belediye Başkan Yardımcılığı dönemimde, gurbette olan Aksaray’lı hemşehrilerimizin yaşadıkları yerlere giderek, onlarla biraraya geldik. Bu çalışmalar ayrıca, Aksaray nezdinde Avrupa’ya ziyaret amaçlı yapılan İLK gezi olma özelliği taşımaktadır.

       24 Haziran 2018 seçimleri öncesinde erken seçim kararı alındığı günden itibaren, hiçbir beklenti içerisinde olmadan tamamen kendi imkanlarımla 5 günde 68 köyümüzü bir bir gezerek yine bir İLK’i gerçekleştirdim. Ayrıca merkezde bulunan 48 mahalle muhtarıyla biraraya gelerek başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve partimiz için destek kampanyası yürüttüm.

PEKİ NEDEN ADAY ADAYI OLDUM?

       1,5 yıllık Belediye başkan yardımcılığı süreci de dahil olmak üzere, halkımızın şahsıma göstermiş olduğu yoğun ilgi ve teveccühlerin artarak devam ettiğini gördüm. Seçimlerin yaklaşması ile bu ilgi sosyal medya vasıtasıyla çok daha büyük kitlelere ulaşarak aday adaylığımın bir kişisel tercih değil, halkımız tarafından bir gereklilik olduğu kanaatine vardım. Şahsıma halkımızdan gelen sevgi ve ilgi seline elbette kayıtsız kalamazdım. Çünkü söz konusu şehrimiz ve hemşehrilerimizdi. Bu nedenle kapı kapı, mahalle mahalle gezerek hemşerilerimizin sorunlarını, isteklerini ve taleplerini dinleyerek yol haritamı oluşturmaya başladım. Bugün çıktığım bu kutlu yolda esnafımızla, işçimizle, memurumuzla kısaca Aksarayda yaşayan siz değerli hemşehrilerimizle içiçe olan, istek ve taleplerinize daha hakim bir kardeşiniz olarak birlik ve beraberlik içerisinde şehrimizi yaşanabilir bir kent yapmak için uğraşacağız. Elimizi değil, gövdemizi taşın altına koymaya, koltukta oturmaya değil, sahada çalışmaya, serinlemeye değil, terlemeye, yaptıklarımızı anlatmaya değil, yapacaklarımızı göstermeye, rahatlığa değil, yorulmaya talip olduğum için GELİN BU AKSARAY’I BİRLİKTE YÖNETELİM.

       Aksarayımızın başta ulaşım, tanıtım, turizm, üretim, eğitim ve kentsel dönüşüm noktalarındaki sorunlarını, uygulanabilir projelerimizle çözüme kavuşturarak; Üreten bir Aksaray için, Gelişen bir Aksaray için, Yeşil bir Aksaray için ve  en önemlisi düşlediğimiz Aksaray için Aksaray belediye başkanlığına, aday adayı oldum.

       Destek ve dualarınızı bekliyor saygı, sevgi ve muhabbetle sizleri selamlıyorum!

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00