• BIST 8718.11
  • Altın 2244.661
  • Dolar 32.3343
  • Euro 35.1498
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Dinçer’den Atso’ya Ziyaret

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Dinçer’den Atso’ya Ziyaret
Ak Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer geçtiğimiz hafta sonu ilimiz iş dünyasının öncü kuruluşu olan Ticaret ve Sanayi Odasına ziyaret gerçekleştirerek ATSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile Hasbihal etti.

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve Parti Yönetiminden oluşan heyetle ATSO ziyaret gerçekleştiren Evren Dinçer, halkın ve iş dünyasının takdiri ile göreve gelmesi halinde Aksaray ve Aksaray sanayisi için elinden gelenin fazlasını yapacağını belirtti.

Dünya’da artık ülkelerin değil şehirlerin yarıştığının altını çizen Ak Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer ziyarette yaptığı açıklama da “Şehri Birlikte Yöneteceğiz sloganı ile çıktığımız yolda Ortak Aklın Gücüyle hareket edecek İş Dünyamız, Sivil Toplum Kuruluşlarımız, Kamu Kurumlarımız ve Aksaraylı hemşerilerimiz ile Somuncu Baba’nın diyarı, Hasan Dağı’nın Yüz Akı, Yiğitler, Evliyalar ve Dürüst İnsanlar şehri Aksaray’ı birlikte yöneteceğiz. Çocukluğu bu şehrin sokaklarında geçmiş, Eğitim Hayatı bu şehrin okullarında bitmiş her bir mahallesinde havasını sonuna kadar çeken bir kardeşiniz olarak Aksaray için çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Biz büyüklerimizden bir şeyi çok net öğrendik ki oda Halka Hizmet etmek Hakka hizmet etmektir. Yürüdüğümüz yolun ve bizlere olan güvenin ne denli büyük olduğunun bilincindeyiz bu bilinçten yola çıkarak Allah’ın izni ile Aksaray’ı her alanda örnek bir şehir haline getireceğiz” Dedi.

ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş’ta yaptığı açıklama da; “Aksaray son yıllarda özellikle sanayi başta olmak üzere bir çok alanda başarılı çalışmalar gerçekleştirmiştir. İş Dünyasının temsilcileri olan bizler her daim isteriz ki şehrimiz çok daha iyi yerlerde olsun. Aksaray Belediyesi ile Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası tarihlerinin her döneminde ayrılmaz birer parça olmuşlardır. Bir şehir Sanayisi olmadan hiçbir zaman büyüme kat edemez bu yüzden Belediye ve İş Dünyası hiçbir zaman ayrılamaz. Bu anlamda Belediyemizle her alanda birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Çıktığınız bu yolda iyi dileklerinize ve düşüncelerinize teşekkür ederek, İş Dünyamız adına hakkınızda hayırlısını temenni eder başarılar dileriz” Dedi.

ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin’de birlik ve birlikteliğin önemine vurgu yaparken yaptığı açıklamada; “Bugüne kadar şehrimizin en büyük temsilcisi olan Belediyemiz ile iş birliği altında çalışmaktan onur ve mutluluk duyduk. Bundan sonraki zamanda da birlikte çalışmak ve Aksaray’ı birlikte çok daha iyi yerlere getirmek için çalışacağımızın bilinmesini isterim. Aksaray Belediyesi Başkanlığına hangi partimiz hangi adayımız gelirse gelsin bizler ortak aklın gücüne inanan insanlar olarak hareket edeceğiz. Bu anlamda Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Meclis adına Adaylığınızın hayırlı olmasını temenni eder başarılar dilerim” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00