• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 17 °C

“Yıldırıcı Bayram Mesajında Paylaşmaya Vurgu Yaptı”

“Yıldırıcı Bayram Mesajında Paylaşmaya Vurgu Yaptı”
“Yıldırıcı Bayram Mesajında Paylaşmaya Vurgu Yaptı”

 Kurban bayramını, kesilen kurbanlarla, yapılanhayır ve hasenatlarla,  eş, dost, akrabaziyaretleriyle huzurlu bir şekilde geçirilmesini dilediğini söyleyen Yıldırıcısözlerine şöyle devam etti.

KurbanBayramı dostluk ve kardeşliğin, komşuluk ve muhabbetin bayramıdır. Zira bubayramın özünde infak etmek, yani paylaşmak, bölüşmek, dayanışma içindeolduğumuzu göstermek vardır. Bizim anlayışımıza göre komşusu aç iken tok yatanbizden değildir. Onun için bu bayramda, bütün hemşerilerimizden kendiçevrelerindeki yoksullara, kimsesizlere, yetim ve öksüzlere, ihtiyaçsahiplerine kucak açmalarını, onlara sahip çıkmalarını özellikle istirhamediyorum.

AKParti Hükümeti olarak 11 yıldan bu yana, toplumsal refahın yayılması, toplumsalbarışın güçlenmesi ve bölgeler arası gelir adaletinin sağlanması için vargücümüzle çalışıyoruz. Bizler bu topraklarda tıpkı mazide olduğu gibi, sevgi vehoşgörünün, adalet ve barışın hüküm sürmesini istiyoruz. Çok şükür ki geçmiştedevletle millet arasında örülmüş olan duvarlar, kararlılıkla sürdürdüğümüzreformlar sayesinde kalktı. Tüm bu gelişmelere rağmen, Türkiye'nin bölgesindeve dünyada daha da güçlü bir konuma ulaşmasını engellemek, aramızda kardeşkavgası çıkarmak, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenler vardır veolacaktır da. Ama siz sevgili hemşerilerimin özellikle bilmesini isterim ki,milletimizi kendi kirli senaryolarına alet etmek isteyenlere, bizim vereceğimizen iyi cevap bayramlarda göstereceğimiz dayanışma olacaktır. Bayramlarda ortayaçıkan kardeşlik ruhunu, dayanışma ve yardımlaşmayı bütün bir yıla yayarsakinanıyorum ki hiçbir güç, hiçbir musibet, ülkemize, milletimize, birlik veberaberliğimize zarar veremeyecektir. Bunun için her bir vatandaşımızı, her birkardeşimizi, birbirimizin dertleriyle dertlenmeye, birbirimizle empati kurmaya,sevinçlerimizi ve kederlerimizi paylaşmaya davet ediyorum.

Etrafımızdaki insanlarınyüzlerini güldürmek ve ihtiyaç sahibi olan kardeşlerimizi gözetmemizgerektiğini belirten İl Başkanı,açıklamasının sonunda İlahi Mesajda vurgulanan ‘olanın olmayanla paylaşması’düsturuna en uygun biçimde özlenen, beklenen, gözlenen bayramlar gibi gerçek bayramlarda bayramlaşmak ve kucaklaşmak ümidiyle,tüm Aksaraylı hemşerilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin kurbanbayramlarını yürekten kutluyor, idrak edeceğimiz her günün, bayramlarınsımsıcacık manasına ve keyfiyetine vesile ile olmasını Yüce Rabbimden niyazediyorum...  Kurban Bayramınız mübarekolsun...

NOT: PartimizdeBayramlaşma Töreni, Bayramın 2. Günü (16 Ekim 2013) Saat 11.00’de PartiBinasında Yapılacaktır. Törene Tüm Aksaraylılar Davetlidir.

 

                                      M.FATİH YILDIRICI

                                     AK PARTİ AKSARAY İL BAŞKANI

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00