• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 20 °C

Yeni bir zafer bekliyoruz!

Yeni bir zafer bekliyoruz!
Yeni bir zafer bekliyoruz!

*Ligde siyah beyazlıtemsilcimizin  en kritik maçlarındanbirisi olan Orhangazi maçında  Uşakbölgesinden hakem Veli Karakaya düdük çalacak.

*Son taktik çalışmasında kasığındansakatlanan  İbrahim Konuksever’in durumubelirsiz, Yılmaz Dora ise forma giyemeyecek.

Spor toto 3.Ligde 6. hafta karşılaşmasında temsilcimiz Yeni Aksarayspor Pazar günü Atatürkstadında saat 15:00’da  Bursa ekibiOrhangazispor’u konuk edecek. Ligde siyah beyazlı temsilcimizin  en kritik maçlarından birisi olan Orhangazimaçında  Uşak bölgesinden hakem VeliKarakaya düdük çalacak. Orhangazi maçı hazırlıklarını tamamlayan temsilcimizdedün yapılan taktik çalışmasında Ömer Kaplan katıldı. Erzurum deplasmanındasakatlanan tecrübeli oyuncunu sakatlığını iyiye gittiği ve görev verilmesi halinde Pazar günü takımdakiyerini alabilecek. Taktik çalışmasında stoper İbrahim Konuksever’in kasığındasakatlanması ilke moralleri bozdu. Başarılı savunmacının durumun belirsizolduğu ve net durumunun  maç günü belliolacağı belirtildi. Sakatlıkları  devameden ramazan Çoşkuner, Abdurrahman Yaman Yılmaz Dora Pazar günü forma giyemeyecek.

 Orhangazi maçına galibiyet parolası ileçıkacak temsilcimizde  teknik patron İsaDoğan; sakatlıklardan dolayı oldukça dertliyiz. Ancak  alternatifi ve  formayı giyen bütün oyuncularımız korkusuzcaoynuyor. Pazar günüde sahaya  11 kişiçıkacağız. Tek düşüncemiz kazanmak olacak. Orhangazi takımı Aksaray’a namağupgeliyor. Ama  ilk yenilgisizin tattırmakve zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyoruz. Aksaray’lı futbolseverlerdenPazar günü bizleri yalnız bırakmamalarını ve kritik Orhangazi maçındatribünleri doldurmalarını istiyoruz. Her zaman olduğu gibi sabırla  oyuncularımızı desteklemelerini ve  maçın bitiş düdüğüne kadar skor ne olursaolsun desteklerini esirgememelerini bekliyoruz. Allah’ın izni ile Pazar günü büyük taraftarımıza yeni birgalibiyet sevinci yaşcağız şeklinde konuştu.

 

KONUKSEVER SAKATLANDI

Spor toto 3. ligde yoluna emin adımlarla namağlup ilerleyen temsilcimiz YeniAksarayspor’da  ard arda gelen sakalıklarcan sıkıyor.  Sakatlıktan oldukça dertliolan siyah beyazlılarda  Pazar günüoynanacak Orhangazi maçı öncesinde savunmanın   başarılı ismi İbrahimKonuksever’in dün yapılan taktik çalışmasında sakatlanması  camiada moralleri bozdu. Tecrübeli savunmaoyuncusunu aşırı zorlamadan dolayı kasığından sakatlanarak yerde kaldı. Acılar içinde yerde yatan  başarılı oyunun yanına  takım arkadaşları yanına koştu. Yerde yatanİbrahim Konuksever’in koluna giren takım arkadaşları   Hakan Doğan ve İrfan Sezgin  saha dışına taşıdılar.   Sahada ilk tedavisi yapılan başarılı savunmacının  kasığındaki sakatlığının nüksettiği ve durumunun kritik olduğu belirtildi.  Başarılı stoper’in pazar günü kritikOrhangazi karşılaşmasında forma giyip gitmeyeceği maç günü belli olacak.

 

 

KARAKUM FORMUNUN ZİRVESİNDE

Spor toto 3.Ligde temsilcimiz Yeni Aksarayspor Pazar günü oynanacak Orhangazi maçıöncesinde tecrübeli oyuncu Gökhan Karakum formu ile dikkat çekiyor. Orta sahada takımın adeta dinamosu olan  Savaşçılığı ile  takımın en çok koşan isimleri arasında olan 29 yaşında  başarılı futbolcu  yükselen çıkışını Pazar günü taraftarı önündeoynayacakları Orhangazi maçında da sürdürmeyi hedefliyor. Taktik çalışmasındahırsı, çalışkanlığı ve formu ile  dikkatçeken Gökhan Karakum takımında en tecrübeli simi olarakta takım arkadaşlarınaağabeylik yapıyor.

Siyahbeyazlı forma altında geçen yıl şampiyonluk yaşayan ve bu sezonda takımın yinedeğişilmez ismi olan Gökhan Karakum ligde geride kalan 5 haftada ve 1 de kupa olmak üzere toplam 6 resmimaçta  görev alarak formasının hakkınıverdi. Ligde sadece Darıca maçında sakat sakat fedakarlık yaprak oynayan ancakilk yarıyı çıkaramayan usta oyuncu diğer 5 resmi maçın hepsinde sahada kalmayıbaşardı.  Tecrübesi ve savaşçı kimliğiile takıma büyük katkı sağlayan  GökhanKarakum Pazar günü oynanacak Orhangazi  karşısında orta alanda takımın en önemlikozlarından birisi olacak.

 

ÖMER’DEN MUTLU HABER

Siyahbeyazlı ekipte  Orhangazi maçıöncesinde  sakatlığı devam eden ÖmerKaplan’ın sakatlığın düzelmesi ve dün yapılan taktik çalışmasınakatıldı.Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçında kaval kemiğine darbe alan ve hafta boyunca çalışmalra katılamayan 26yaşında tecrübeli oyuncu dün takımla çalışmalarda yer aldı. Sakatlığındüzelmesi ve taktik çalışmasında hiçbir sıkıntısı olmayan Ömer Kaplan’ın Pazargünü takımdaki yerini alabilecek olması camiada sakatlıklardan dolayı asılanyüzleri bir nebze olsun güldürdü.

ÖmerKaplan’ın Pazar günü  oynanacak Orhangazimaçında sağlık ekipleri formasını giyebileceği belirtildi. Ligde bu sezon 4 ligmaçına çıkan barlı oyuncu Niğde ile oynana kupa ve 2. Hafta Manavgat Evrensekispor ile oynana lig maçında forma giyememişti.

BELEDİYESPOR SİNCAN SINAVINDA

Bölgeselligde 3. Hafta karşılaşmasında temsilcimiz Aksaray Belediyespor bugün saat14:00’da  3 . Atatürk stadında ligdehenüz galibiyeti bulunmayan ve ilk iki maçını beraberlikle kapatan başkentekibi Sincan Belediyespor’u konuk edecek. Taraftarı önünde ilk maçını kazananve geçen hafta deplasmanda talihsiz bir yenildi alan Aksaray Belediyespor bugünevinde oynayacağı ikinci karşılaşmasından da 3 puan ile ayrılmayı hedefliyor. Bütün hazırlıklarını galibiyet üzerinekıran Belediyespor’da ciddi bir eksik bulunmuyor.

Belediyespor’dateknik sorumlu Muhiddin Kılınç, bütün hazırlıklarımızı tamamladı. İç sahadaoynayacağımız bütün karşılaşmalarda hedefimiz galibiyet olacak.  Sincan maçında da  hedefimiz 3 puan. Bu maçı kazasız atlatıpgeçen hafta aldığımız talihsiz Bartın yenilgisini de taraftarımıza unutturmak istiyoruz.Ciddi bir eksiğimiz yok. Bütün oyuncularımız maçsa hazırlar.  Taraftarlarımızı da yanımızda görmekistiyoruz” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00