• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 20 °C

Yazgı ve Başer ailelerinin mutlu günü

Yazgı ve Başer ailelerinin mutlu günü
Yazgı ve Başer ailelerinin mutlu günü

Başkan NevzatPalta, Nikâhlarını kıydığı Merve ve Onur çiftine Türk bayrağı, aile kitapçığıve bir çift kahve fincanı hediye etti.

 Aksaray’ın tanınmışailelerinden Yazgı ailesinin kızları Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Haluk ŞahinYazgı’nın kız kardeşi Merve ile yine tanınmış işadamlarından Musa Başer’in oğluOnur muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdiler.

 Grand Altuntaş Oteldeki düğün törenine AksarayValisi Selami Altınok, Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, Ak Parti İlBaşkanı M. Fatih Yıldırıcı işadamı Orhan Ağaçlı ile iş ve siyaset dünyasındançok sayıda davetli katıldı.

 Başkan Nevzat Palta, nikâh sırasında yaptığıaçıklamada şunları söyledi

 “ Temennimiz odur ki bu kardeşlerimizin ömürboyu huzur içinde mutlu bir şekilde evliliklerini devam ettirmesidir.Evliliklerin uzun soluklu ve bir ömür boyu olması lazım. Bunun içinde evlenengenç kardeşlerimize ve ailelerine iş düşüyor. Evliliklerin mutlaka sevgiüzerine kurulması lazım. Sevgiyle beraber saygı olsan. Bunlar mutlakaolmalıdır. Hoşgörü olmalıdır. Birbirimizi seveceğiz. Sayacağız ve hoş göreceğiz.Bunlar birbirinden ayrılmayan güzel kelimelerdir. Ama her şeyin başı sabırdır.Sabredeceğiz. Sabrettiğimiz zamanda ben inanıyorum ki evliliğiniz inşallah birömür boyu mutlu bir şekilde devam eder. Cenabı Allah sizleri bir yastıktakocatsın. Allah hayırlı uğurlu etsin.”Dedi

Genç çiftlerin nikâhınıBelediye Başkanı Nevzat Palta kıyarken, nikâh şahitliklerini Aksaray ValisiSelami Altınok, Ak Parti İl Başkanı M. Fatih Yıldırıcı ve işadamı Orhan Ağaçlıyaptı.

Başkan NevzatPalta, Nikâhlarını kıydığı Merve ve Onur çiftine Türk bayrağı, aile kitapçığıve bir çift kahve fincanı hediye etti.

Yazgı ve Başeraileleri, kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Aksaray ValisiSelami Altınok, Belediye Başkanı Nevzat Palta’ya ve tüm davetlilere teşekkürettiler.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00