• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 17 °C

Vali Selami Altınok Ticaret Odasını Ziyaret Etti

Vali Selami Altınok Ticaret Odasını Ziyaret Etti
Vali Selami Altınok Ticaret Odasını Ziyaret Etti

Geçtiğimiz pazartesi günü akşam saatlerine doğru Ticaret ve SanayiOdasını ziyaret eden Vali Selami Altınok’u ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, MeclisBaşkanı Fatih Tekin ile birlikte yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyelerikarşıladı.

VALİ SELAMİ ALTINOK; “ REFAH DÜZEYİ İLLER ARASINDAYIZ ”

Yeni hizmet binasını ayrıntılı bir şekilde inceleyen İlimiz Valisi SelamiAltınok; “ Aksaray’a yakışan ve değer katan çok güzel bir inşa ortayaçıkartılmış olup emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 

Aksaray gelişen ve büyüyen iller arasında gösterilirken sanayisine de hergeçen gün yatırım alan bir şehir görüntüsü içerisindedir.

 Başta İstanbul olmak üzere birçokbüyük şehirlerimiz de benim de tanıdığım sizlerin de tanıdığı birçok büyükyatırımcılar faaliyet sürdürmektedirler.

Metropoller de bulunan hemşerilerimizi yatırımları konusunda ilimize olanteşviklerini artırarak Aksaray’a yatırımlarını getirmeleri hakkında daha fazlabilgilendirmeler yapmamız gerektiğinin farkında olmalıyız.

Ben Aksaray’a ilk geldiğim de gördüğüm çok güzel bir durum var ki budurumu şuan da görebiliyorum ki Aksaray’da ayrılık yok birliktelik vardır.Bunun neticesinde refah düzeyi yüksek iller arasında yer almaktadır.

Aksaray Ticaretinin Merkezi olarak sizlerden önümüzde ki dönemlerde dahaiyi çalışmalar bekliyoruz.  Sizlerinçalışmaları ile birlikte yatırımcılar ilimize gelecekler ve faaliyetleriniburada da göstermeye başlayacaklardır.

Ben son olarak Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasının ilimize yakışanbinasının hayırlı olmasını diliyor, başta Atso Başkanımız Ahmet Koçaş olmaküzere tüm yönetim kurulu ve çalışma ekibine başarılar diliyorum ” Dedi.

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ; “ YARINLAR AKSARAY İÇİN GÜZEL OLACAK ”

Aksaray Valisi SelamiAltınok’a ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ifade ederek başlayan Atso BaşkanıAhmet Koçaş; “ Bizlerin inandığı bu yolda biliyoruz ki yarınlar Aksaray içingüzel olacaktır.

Her geçen güncazibesine ivme katan bir şehir olma yolunda ilerliyoruz. Tarımla övündüğümüzşehrimizde gururla taşıyacağımız ve bahsedeceğimiz bir sanayi şehrine doğruilerliyoruz.

 Bir ilin büyümesi gelişmesi tarım, sanayi veturizm olmak üzere 3 faktöre ihtiyaç duymaktadır. Aksaray bana göre tarımdaülkemizin genelinde önde gelen şehirlerarasında gösterilmektedir.

Tarım sektörümüze ekolarak sanayimizi de artık gururla bahsedeceğimiz bir duruma getiriyoruz.

Allah’ın izni ile sayınvalimizin de belirttiği üzere refah düzeyi iller arasında olmamızı dahayükseklere çekmeye çalışacağız.

Son olarak ilimiz içindurmadan çalışan, çözüm arayan ve bizlere desteklerini esirgemeyerek buralarakadar gelen sayın valimize sonsuz teşekkür ediyorum” Dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00