• BIST 9039.84
  • Altın 2301.553
  • Dolar 32.325
  • Euro 35.056
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

Vali Pekmez Gülağaç İlçesinde incelemelerde bulundu

Vali Pekmez Gülağaç İlçesinde incelemelerde bulundu
Vali Aykut Pekmez Gülağaç İlçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, İlçe Ziraat Odası, Esnaf Sanatlar Odası Başkanlığını ziyaret eden Vali Pekmez; İlçenin genel sorunları hakkında bilgi aldı. İlçe esnaflarını da ziyaret eden Vali Pekmez esnaflara hayırlı işler dileğinde bulundu.

Vali Pekmez beraberinde;  İl Jandarma Komutanı Albay Gazi Demir, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bestami Zabun, İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Arık, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüsnü Yıldız, İl Müftü Vekili Yaşar Zengin ile Gülağaç ilçesini ziyaret etti.

İlçe Kaymakamı Kadir Ulusoy, Belediye Başkanı Faruk Teymen ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Pekmez Kaymakam Ulusoy’dan İlçenin durumu, sorun ve ihtiyaçlarla ilgili brifing aldı.

Ziyarete katılan kamu kurumları müdürlerinden İlçede devam eden yatırımları hakkında bilgi alan Vali Pekmez daha sonra İlçe Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

Belediye Başkanı Faruk Teymen ile görüşen Vali Pekmez; belediye hizmetleri ile ihtiyaçlar ve projelerle ilgili bilgi aldı.

Köy ve Mahalle Muhtarları ile toplantı düzenlendi

Vali Pekmez Gülağaç İlçesi ziyaretinde 9 köy 20 mahalle muhtarının katılımı ile düzenlenen toplantıya katıldı. Muhtarlarla görüşen Vali Aykut Pekmez toplulaştırma, yol, içmesuyu konusunda iletilen talepleri dinledi.

Vali Pekmez; beraberindeki heyet ile Gülpınar Beldesini ziyaret etti. Belediye Başkanı Mustafa Baymışlıoğlu ile görüşen Vali Pekmez beldenin sorun ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Vali Pekmez Gülpınar ziyaretinde Gülağaç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün giyim kursu yılsonu sergisinin açılış törenine katıldı. Kursiyerlerle birlikte serginin açılışını gerçekleştiren Vali Pekmez; sergiyi gezerek el emeği çeyizlikler ile kursiyerlerin ürettiği ürünleri inceleyerek bilgi aldı.

Vali Pekmez daha sonra Demirci ve Saratlı Beldelerini ziyaret etti. Demirci Belediye Başkanı Hüseyin Us, Saratlı Belediye Başkanı Nedim Uğuz ile görüşen Vali Pekmez; muhtarlar, belediye başkanları ile görüşerek ihtiyaçların yerinde tespiti ve eksikliklerin giderilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunduklarını, iletilen sorunlar ve ihtiyaçlarla ilgili gerekli incelemelerin yapılarak önceliklere göre bu eksikliklerin giderilmesine gayret göstereceklerini bildirdi.

Saratlı ziyaretinde Kırkgöz Yeraltı Şehri hakkında bilgi alan Vali Pekmez Saratlı ortaokulu öğrencilerinin semah gösterisini izledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00