• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 19 °C

Vali Altınok “Akfod’un Çalışmalarını Beğeniyorum Ve Takdir Ediyorum”

Vali Altınok “Akfod’un Çalışmalarını Beğeniyorum Ve Takdir Ediyorum”
Vali Altınok “Akfod’un Çalışmalarını Beğeniyorum Ve Takdir Ediyorum”

Kısaadı AKFOD olan Aksaray Fotoğrafçılar Derneğinin yönetici ve üyeleri AksarayValisi Selami Altınok’a nezaket ziyaretinde bulundu. 

AKFODYönetim Kurulu Başkanı Erdem Zengin, Genel Sekreter Onur Köksal, Basın SözcüsüSavaş Ulukaya ve yönetim kurulu üyesi Güner Yalvaç, Vali Selami Altınoktarafından makamında kabul edildi.

AKFODYönetim Kurulu Başkanı Erdem Zengin, Derneğin faaliyetleri ve amaçlarıkonusunda önemli bilgiler verdi. Zengin AKFOD olarak Aksaray’ın tanıtımınakatkıda bulunmak amacıyla bugüne kadar birçok ilde sosyal ve kültürel etkinliğekatıldıklarını ve Aksaray’ı en iyi şekilde temsil ettiklerini kaydetti.

AKFODBaşkanı Zengin, Aksaray’ı tanıtım konusunda yine önemli projeleri bulunduğunuve bunlardan birisinin de Aksaray’da Uluslar arası Fotoğraf Yarışmasıdüzenlemek olduğunu ifade etti.

Zengin,Aksaray adına yapacakları etkinliklerde Vali Selami Altınok’un da desteklerinibeklediklerini söyledi.

AksarayValisi Selami Altınok ise Aksaray Fotoğrafçılar Derneği AKFOD’un çalışmalarınıve faaliyetlerini yakından takip ettiğini ifade ederek “ Ben sizlerin yapmışolduğunuz çalışmaları internetten ve gazetelerden takip ediyorum. Aksaray’ımızadına şehrimizin tanıtımı adına gerçekten güzel işler yapıyorsunuz.Çalışmalarınızı beğeniyorum. Takdir ediyorum. Aksaray’ımızın tanıtımı adınayapılacak faaliyetlerinizde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüz yanınızdaolacaktır. Başarılarınızın devamını diliyorum” şeklinde konuştu.   

AKFODYönetim Kurulu Başkanı Erdem Zengin, Vali Selami Altınok’a günün anısı olarak“Hasan Dağında Batan Güneş” adlı bir Aksaray fotoğrafı hediye etti. ValiAltınok, fotoğrafı çok beğendiğini ifade ederek evinin en güzel yerineasacağını kaydetti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00