• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Türk Telekom İl Müdürlükleri Yarışması’nda Aksaray birinci oldu

Türk Telekom İl Müdürlükleri Yarışması’nda Aksaray birinci oldu
Türk Telekom İl Müdürlükleri Yarışması’nda Aksaray birinci oldu

Türk Telekom Saha Yönetim Başkanlığı’nın “şirket içi gelişim projesi” kapsamında geçen yıl Türkiye çapındaki başlattığı “Türk Telekom İl Müdürlükleri Yarışıyor” etkinliğinde; Bayburt, Ordu, Adıyaman, Diyarbakır ve Şanlıurfa’nın ardından geçen ayın birincisi, Aksaray Türk Telekom İl Müdürlüğü oldu.

Türk Telekom Aksaray İl Müdürlüğü’nde düzenlenen ödül töreninde, Aksaray İl Müdürü Altan Atan, birincilik kupasını ve başarı sertifikasını Türk Telekom Saha Yönetimi Başkanı Haktan Kılıç’ın elinden aldı. Törene Türk Telekom Anadolu Merkez-II Bölge Müdürü Muhammet Katmer, Türk Telekom Bölge Yönetişim Direktörü Feridun İşal ve Türk Telekom üst düzey yöneticileri de katıldılar.

Mayıs 2013’te başlatılan ve bir yıl süreyle devam edecek yarışma ile Türkiye’nin 81 ilinde faaliyet gösteren Türk Telekom İl Müdürlükleri, en yüksek müşteri memnuniyetini yakalamak, arıza ve şikayet oranlarını en düşük seviyeye çekmek ve şirket hedeflerine ulaşmak için çaba gösteriyorlar.

Kupanın bir ay boyunca sahibi olma hakkını kazanan Aksaray İl Müdürlüğü, önümüzdeki ay kupayı birinci olacak bir başka il müdürlüğüne devredecek. Yarışma kuralları çerçevesinde bir yıl içerisinde üç defa birinci olan il müdürlüğü, kupaya kalıcı olarak sahip olacak.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Türk Telekom Saha Yönetimi Başkanı Haktan Kılıç, yarışmanın 7. ay birincisini seçmekten mutluluk duyduklarını belirterek şunları söyledi:
“Bu yarışmayı, il müdürlüklerimizin performans odaklı çalışmalarının sağlanması, performans takiplerinin düzenli ve sürekli hale getirilmesi ve gelişmesi gereken yönlerin takibi ile başarının kalıcı hale getirilmesi hedefiyle başlattık. Verimliliğimizi artırma ve hedeflerimize ulaşma yolunda düzenlediğimiz etkinliğimiz çerçevesinde, il müdürlüklerimiz tatlı bir rekabet içinde yarışıyor. İl müdürlüklerimizin önemli bir performans artışı kaydettiğini büyük bir memnuniyetle görüyoruz. Aksaray İl Müdürlüğü’müzü ve tüm çalışanlarımızı kutluyoruz. Türk Telekom olarak yurdun her noktasında en iyi hizmeti vermek ve ‘3D’ vizyonumuzun temelini oluşturan müşteri memnuniyetimizi artırmak için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz.”
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00