• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 27 °C
  • Ankara 29 °C

Telles Olmadı GS İshak'a Döndü

Telles Olmadı GS İshak'a Döndü
Telles Olmadı GS İshak'a Döndü
Ga­la­ta­sa­ray’da dev­re ara­sı trans­fer dö­ne­min­de en bü­yük he­def­ler­den bi­ri olan Gre­mi­o’nun sol be­ki Alex Tel­les’in trans­fe­ri çık­ma­za gir­di. Sa­rı-Kır­mı­zı­lı ta­kı­mın İtal­yan ho­ca­sı Man­ci­ni’nin Pre­mi­er Lig’de Manc­hes­ter City’yi ça­lış­tır­dı­ğı dö­nem­den be­ri ta­ki­be al­dı­ğı ve Ay­sal yö­ne­ti­min­den ön­ce­lik­li ola­rak is­te­di­ği Bre­zil­ya­lı oyun­cu­nun trans­fe­ri as­kı­ya alın­dı. Ga­la­ta­sa­ray Baş­ka­nı Ünal Ay­sal, Alex Tel­les trans­fe­ri­nin çık­ma­za gir­me­si ile il­gi­li BU­GÜN’e açık­la­ma­lar­da bu­lun­du. Ay­sal, “Kon­trat  şart­la­rın­da her iki ta­ra­fın da mu­ta­bık ka­la­ma­dı­ğı hu­sus­lar do­la­yı­sı ile şu an­da baş­ka al­ter­na­tif­le­re dön­dük” di­ye ko­nu­şa­rak Bre­zil­ya­lı’nın trans­fe­rin­de cid­di bir so­ru­nun ol­du­ğu­na par­mak bas­tı.

İshak ve Tarık listede

Alex Tel­les trans­fe­rin­de çık­ma­za gi­ren Ga­la­ta­sa­ray’ın sol bek için aday­la­rı ara­sın­da iki Türk oyun­cu bu­lu­nu­yor. Es­ki­şe­hirs­por for­ma­sı gi­yen Ta­rık ile  Ka­ra­büks­por’da top koş­tu­ran İs­hak Do­ğan... Ga­la­ta­sa­ray hem sol­da hem sağ­da oy­na­ya­bi­len Ta­rık Çam­dal ile her ko­nu­da an­laş­tı. An­cak Es­ki­şe­hirs­por ile bon­ser­vis ko­nu­sun­da so­run­lar de­vam edi­yor. İs­hak Do­ğan bel­li bir nok­ta­ya ge­lin­di. Bir iki gün için­de bu trans­fer­de net­lik ka­za­nı­la­cak. Ya­ban­cı sol bek ara­yı­şı da bir yan­dan baş­la­dı. 

Brezilya tepkili

Bre­zil­ya ku­lis­le­rin­de ise il­ginç bir id­di­a ko­nu­şu­lu­yor. Se­zon ba­şın­da Sa­o Pau­lo for­ma­sı gi­yen Wel­ling­ton’u trans­fer et­mek is­te­yen Ga­la­ta­sa­ray, Bre­zil­ya­lı fut­bol­cu ve ku­lü­bü ile an­laş­ma nok­ta­sı­na gel­miş­ti. An­cak son da­ki­ka çı­kan pü­rüz ne­de­niy­le bu trans­fer süp­riz bir şe­kil­de so­nuç­lan­ma­mış­tı.  Şim­di Alex Tel­les ko­nu­sun­da da ay­nı sı­kın­tı or­ta­ya çık­tı. Bir se­zon için­de bu tür olay­la­rın Ga­la­ta­sa­ray adı­na ger­çek­leş­me­si Bre­zil­ya’da ra­hat­sız­lı­ğa ne­den ol­du.

TORUNLARINA ANLATACAKTI 

Alex Telles yaptığı açıklamalarda, “Sneijder ve Drogba gibi isimlerle aynı takımda oynayacağım için çok mutluyum. Torunlarıma anlatacağım” demişti. Brezilyalı oyuncu Galatasaray formalı bir karikatürünü bile Instagram’dan paylaşmıştı.

MANCİNİ BASTIRIYOR

Alex Telles transferinin askıya alınması, İtalyan teknik direktör ile yönetimin arasını da açtı. Galatasaray yönetimi ile toplantı üzerine toplantı yapan İtalyan teknik adamın, bu krizi çözmek için büyük uğraş verdiği öğrenildi. Alex Telles’in bir başka kulübe satılmasını istemeyen Mancini, bu futbolcunun menajeri Fernando Otto ile yaptığı telefon görüşmesinde tarafların sakin olmasını ve “Bu krizi bizzat ben çözeceğim” dediği ifade edildi.

Telles’in menajeri Otto, oyuncusu ile havalimanında İstanbul’a hareket etmek üzereyken Galatasaraylı bir yöneticinin kendisini arayıp yeni şartlar getirdiğine işaret ederek bunları Gremio Başkanı Koff ile konuştuklarını, başkanın  “Hayır” dediğini açıkladı. Koff’un sportif direktör Rui Costa’ya, “Telles’i Galatasaray’a değil İtalya’ya satın” dediği kaydedildi. Galatasaray’ın 6 milyon euroluk bonservisin taksitlendirilmesi ve teminat mektubunda sorunlar yaşadığı belirtildi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00