• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 17 °C

Sivil Toplum Kuruluşu Yöneticilerinden Başkan Nevzat Palta’ya Nezaket Ziyareti

Sivil Toplum Kuruluşu Yöneticilerinden Başkan Nevzat Palta’ya Nezaket Ziyareti
Sivil Toplum Kuruluşu Yöneticilerinden Başkan Nevzat Palta’ya Nezaket Ziyareti
Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, AksarayTicaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Aksaray Kasaplar ve Besiciler OdasıBaşkanı Kani Yerli, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Naci Duman AksarayBelediye Başkanı Nevzat Palta’yı makamında ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

BAŞKAN NEVZATPALTA“ AKSARAYTARİHİNDE REKOR HİZMETLER YAPTIK ŞEHRİN KADERİNİ DEĞİŞTİRDİK”

Başkan Nevzat Palta yaklaşık 10 yıllık görevisüresince Aksaray’ın Kaderini değiştirdiklerini belirterek şunları söyledi “ 10Yıllık Belediye Başkanlığım döneminde hakikaten seviyeli ve güzel bir ilişkiiçinde geçti. Sonuçta kapımız gönlümüz sonuna kadar açıktı. Ben bunusamimiyetimle söylüyorum bugüne kadar problemimiz olan bir dermek veya vakıfhatırlamıyorum. Şu anda Aksaray’ımızda yüzlerce dernek ve vakıf var. Siviltoplum örgütleri, odalarımız ve derneklerle ile hiçbir sıkıntımız olmadı Aksarayadına olan hizmetlerde sonuna kadar beraber olduk. Beraber çalıştık ben inanıyorumki bu süreç içinde Aksaray’ ayağa kaldırdık diyebilirim.

Tabi ki bu işler nasip sonuçta buraya kadarmış 10 yılinsan hayatında az bir zaman dilimi değil çok ciddi bir şey. Ve çok dolu doluyaşadık Aksaray’ın tarihinde rekor düzeyinde hizmetler yaptık. Şehrin kaderinideğiştirdik. Çok büyük hizmetler yaptık helâlı hoş olsun. Biz hep şunu söyledikdoğduğumuz büyüdüğümüz şehre yıllar sonra geldik Allah bize hizmet etme şansınıverdi. Nasip etti. O açıdan ben çok mutluyum hiçbir zaman pişmanlığım olmadı. Geldiğimyıllardan bugüne kadar heyecanla çalıştık inşallah 4 ay var onu da dolu doluyaşayacağız. Yine projelerimizi takip ediyoruz. Yine biz burada milletimizehizmet etmenin derdi için de olacağız.

Sayın Başbakanımızın dediği gibi bundan sonra inşallahfarklı görevlerde hizmet yapacağız. Durmak yok yola devam diyerek tabi yoladevam edeceğiz Aksaray’ımız için iyi olur diye düşünüyorum. Biz sonuçta tümbirikimlerimizi emeğimizi Aksaray’ımıza yansıttığımız gibi bundan sonrada hertürlü desteği her türlü görevimizde yapacağız. Çünkü bu şehrin önü ufkugeleceği açık.

Bu veda değil 4 ay daha buradayız.Allahın izniyle yine gece gündüz çalışacağız Yarım kalan hizmetlerimizi devamettireceğiz. Bu şehrimizi daha iyi noktalara gayreti içinde olacağız.

Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak “ Başkanımızla beraberyaklaşık on yıldır ilimize hizmet ediyoruz. Başkanımız bu süreçte bizlere hepyardımcı oldu. Başkanımız ilimizdeki on bin yıllık tarihi eserlerimiziyeryüzüne çıkardı. Allah binlerce defa razı olsun kendisinden. Başkanımız onyıllık süreyi dolu dolu hizmetler geçirdi. Ülkemizin ilimizin böyle insanlaraihtiyacı var. Kendisine bundan sonraki hayatında da başarılar diliyorum.”

Kasaplar ve Besiciler Odası Başkanı Kani Yerli “Nevzatbaşkanıma 10 yıllık süreçte yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum.Belediye kapısı sivil toplum örgütlerimize ve Aksaraylılara hep açıktı bununiçinde teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatında da başarılar diliyorum.

Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök “ Başkanımızdan önce kenarmahalle sakinleri belediyeyi hiç bilmiyorlardı. Fakat geçen on yıl içinde Allahrazı olsun başkanımız Aksaray’da ayak basmadığı yer bırakmadı. Ben bunugördüğüm için mutluyum. Başkanımız Aksaray’da iz bıraktı. İz bırakan eserlereimza attı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz”.

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00