• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 17 °C

Sendikalardan Başkan Nevzat Palta’ya Tam Destek

Sendikalardan Başkan Nevzat Palta’ya Tam Destek
Sendikalardan Başkan Nevzat Palta’ya Tam Destek

Memur-Sen ve Bem-Bir-Sen’den Belediye Başkanı NevzatPalta’ya çok büyük destek

Bem-Bir-Sen ve Memur-Sen Aksaray Şubesigeniş kapsamlı bir yemek düzenleyerek Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta’nınve hükümetin yanında olduklarını seçim süreçlerinde de her zaman destekolacakları söylediler.

Başkan Nevzat Palta “ daha güçlü bir Türkiye için aramızdakibirliği kardeşliği koruyacağız”

Sendika üyeleriyle bir araya gelen AksarayBelediye Başkanı Nevzat Palta birlik ve beraberliklerin devam etmesigerektiğini ifade ederek şunları söyledi “ Birbirimizle bir takım şeyleripaylaşmak ve dertleşmek anlamında bir araya geldik. Bizler sürekli olarakhayırlı ve güzel işleri anmamız lazım. Hatta bazen bizim için hayırsız olanşeyleri de hayır adına anmamız lazım hatırlatmamız lazım. Geçenlerde biryarışma oluyor gençlere soruyorlar Koalisyon nedir? Diye hepsi böyle bakıyorlarniye bakıyorlar Çünkü bu nesil koalisyon nedir bilmez ki 2000’li yıllarda yaşıküçük olan insanlar hakikaten hatırlamazlar. Koalisyon dediğiniz zaman yüreğimcız etmeye başlıyor. 2002 yılının öncesini de bir hatırlayın 28 Şubatları falandoya doya yaşadık. 1998’li yılların zulüm dönemlerinde insanlara neleryapıldığını, insanlara sırf inançlarından dolayı nelere maruz kaldığını hepimizen azından biliyoruz. Arkasından gelen şişirme hükümetler kurulan zorakihükümetler ve vatandaşın o 2000’li yıllardaki halini bir hatırlayın unuttuktabi ama hatırlayacağız.  

Allah o dönemleri yaşattı bize ama kapandıgitti Arkasından gelen Ak parti hükümeti ile son 12 yıldır ülkemiz huzurakavuştu. Aksaray belediyesi olarak söylüyorum hem işçi kardeşlerimizin hemmemur kardeşlerimizin şu ana kadar bizden alacakları 25 kuruş bile yok artıbütün alacaklarını tahsis etmişizdir Biz işçinin veya emekçinin alın terikurumadan verin diyen bir toplumuz.

Eğer bizim ülkemizde huzur yoksa, Barışyoksa, istikrar yoksa eğer ülkemizde güçlü bir devlet yoksa bunların hiçbiranlamı yok. Onun için meseleye biraz da bu şuurla bakacağız. Sadece bireyselmenfaat değil içinde yaşadığımız ülkemizin şehrimizin daha güçlü ve istikrarlıolması huzurlu olması özgür bir toplum olması güçlü bir Türkiye olmasının derdiile dertlenmemiz lazım. Bizi diğerlerinden ayıran farkımız meseleye sadecemaddi boyuttan değil bizim değer yargılarımızdan dolayı bizim bir arayagelmemizin önemi budur. Onun için meseleye böyle bakacağız.

Allahın bizi kul olarak yaratmasından sonrabizim üzerimize vermiş olduğu birçok yük var. Tabi ki bununda vebalinibileceğiz. Allah vermesin gücünüz kaybettiğiniz anda etrafınızdaki insanlarındağıldığını gücünüzü kaybettiren insanların o gücü ele geçirdiği zaman sizingösterdiğiniz merhametlerin binde birini göstermeyeceğini bilin Atatürk’ün birsözü var ya Asıl olan vatansa gerisi teferruattır. Burada biz asıl olanmeselelere bakmamız lazım. Onun için aramızdaki birliğimizi, beraberliğimiz,kardeşliğimiz koruyacağız. Ne için daha güçlü bir Türkiye içini yarınlarımıziçin, torunlarımız için daha huzurlu daha mutlu bir Türkiye için Bizden sonragelecek nesil bu topraklarda daha özgürce yaşayacak mı? Bunun mücadelesini eğerbugün biz vermezsek neme lazımcı bir toplum haline gelirsek yarın eyvah derizama dönüşü olmaz.  Geleceğiniziyarınlarınız kaybederseniz bir daha dönüşü yok.

Memur-Sen Aksaray Şube Başkanı Mahmut AslanMemur-Sen Sendikasının 800 binlere uzanan büyük bir aile olduğunu ifade ederekşunları söyledi “Türkiye’nin en büyük konfederasyonu Memur-Sen, Türkiye’nin enbüyük sendikası Eğitim-Bir- Sen Dünyanın en büyük sendikası yine aynı bu ödülüyine bize verdiler Genel Başkanımız Ahmet Gündoğdu Avrupa’ya gittiği zaman bunubildirdiler.

Bu ailenin birer fertleri olarak bizlerdurmadan gece gündüz hiçbir zaman emeğimiz esirgemeden çalıştık çabaladıkelbette konjonktür gereği hükümetimiz ve bizim Memur-Sen’e ihtiyacımız Buülkenin Memur Sen’e ihtiyacı ile birlikte hepsi harmanlanarak sonuçtaTürkiye’nin ve dünyanın en büyük konfederasyonu durumuna geldik. 

Özellikle seçim süreçleri başladı. Şu anda3-4 tane beklediğimiz seçim var. Belediye mahalli idareler, peşinden referandumgelecek peşinden milletvekilliği seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimleriyapılacak araya referandumlar girebilir O zaman yapacağımız iş belli.Aksaray’da sadece Memur-Sen ailesi olarak 6-7 bin kişi olduysak o zamanomuzlarımızdaki yükü anlayın eve gidip yatmayla, film seyretmeyle, maçseyretmeyle bu işler olmayacak. Örgütleneceğiz gideceğiz kapı kapı dolaşacağız.Yapılanları göstereceğiz. 10 sene içinde neler oldu neler değişti. BaşkanımızdaAllah razı olsun göreve geldiği günden beri memur arkadaşlarımızın maaşlarızamanından önce yatıyor. İşte işin ehli işin ustası üstadı . Ve artık ustalıkdönemimi diyelim ustalık döneminde sizle her derdimizle her hücremizleçalışmaya devam edeceğiz.

Bem-Bir-Sen Başkanı Seyfullah Baysal’dageçmişten günümüze kadar Türkiye’de yaşanan olaylara değinerek “Vatanıseviyorsan “ Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz bu anlamda biz sendika olarak daTürkiye’mizde bu istikrar sağlayan Hükümetin de biz belediye çalışanları olaraksevgili başkanımın da bir kez daha o istikrar ve huzur içerisindeçalışmalarından ve çalıştırmalarından dolayı tekrar teşekkür ediyorum ve güzelgünlerin devamını Cenabı Allah’tan diliyorum”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00