• BIST 9796.54
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

“Şehir - İnsan Medeniyet Köprüsü Örnek Kişilikler” Projesi Aksaray’da Gerçekleştirildi

“Şehir - İnsan Medeniyet Köprüsü Örnek Kişilikler”  Projesi Aksaray’da Gerçekleştirildi
“Şehir - İnsan Medeniyet Köprüsü: Örnek Kişilikler” “Fethi GEMUHLUOĞLU” programı Aksaray’da gerçekleştirildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yürütülen “Şehir - İnsan Medeniyet Köprüsü: Örnek Kişilikler” projesi kapsamında; Aksaray Valiliğince organize edilen “Şehir - İnsan Medeniyet Köprüsü: Örnek Kişilikler”  “Fethi GEMUHLUOĞLU”  programı Aksaray’da gerçekleştirildi.

 

Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğünce hazırlanan “Medeniyet Köprüsü Beş Şehirli Örnek Şahsiyetler” fotoğraf sergisinin açılışıyla başlayan program, Kültür ve Turizm Bakanlığınca hazırlanan “Örnek Kişilikler Tanıtım Filmi”nin gösterimi ile devam etti.

 

Programa konuşmacı olarak katılan Yazar Sadık YALSIZUÇANLAR’ın,Fethi GEMUHLUOĞLU üzerine verdiği konferans katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi. Yazar Sadık YALSIZUÇANLAR Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yürütülen bu projenin, çok yerinde ve önemli bir proje olduğunu belirterek, medeniyet değerlerimizin yaşatılmasında gayret ve katkıları olan örnek şahiyetlerin anlatılması ve onların yâd edilerek, gelecek kuşaklara aktarılmasının önemli bir adım olduğunu ifade ederek projeye destek olanlara teşekkürlerini sundu.

 

Aksaray Kültür Merkezi Büyük Salonda gerçekleştirilen programa Aksaray Vali Yardımcısı Şahin BAYHAN, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan ALTUNDAĞ, Güzelyurt Kaymakamı Yakup GÜVEN, Eskil Kaymakamı Mustafa İLHAN, İl Kültür ve Turizm Müdürü                 Mustafa DOĞAN, İl Müftüsü Cemalettin BAL, SGK İl Müdürü Saffet ÇALIŞKAN,Gülağaç Belediye Başkanı Faruk TEYMEN ile yaklaşık 500 dinleyiciiştirak etti.

 

Ayrıca aynı gün saat 19.00’da Yazar Sadık YALSIZUÇANLAR,Aksaray Zinciriye Medresesinde Aksaray Valisi Şeref ATAKLI, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin YAZGI ve İl Protokolünün katılımlarıyla bir konferans daha gerçekleştirdi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00