• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 20 °C

Sanayi Esnafından Av. Özkan Doygun’a Tam Destek

Sanayi Esnafından Av. Özkan Doygun’a Tam Destek
Sanayi Esnafından Av. Özkan Doygun’a Tam Destek
Av. Özkan Doygun, Genç, Dinamik,İnançlı, Çalışkan, Dürüst, Kararlı ve Aksaray’da yaşayan biri olarak 2014 MartYerel Seçimlerinde AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adayıyım diyerek çıktığıseçim çalışmaları kapsamında, gezilerini sürdürüyor yoğun talep üzerine yenidenSanayi Esnafını  ziyaret  etti.

          İl Genel Meclis Başkanı ve AK Parti AksarayBelediye Başkan aday adayı Av. Özkan Doygun’a gittiği her yerde coşkulukalabalıklar tarafından sevgi seli gösterisinde bulunuluyor Aksaray’ın yeniBelediye Başkanı gözüyle bakılan Av. Özkan Doygun için vatandaşlar, “AK Parti Aksaray’dabu kez Av. Özkan Doygun ile gelecek.” diyor.

           Sanayi Sitesiesnafını gezen Av. Özkan Doygun, tüm esnaf dükkanlarını tek tek gezerek,esnaflarla bir araya geldi. Esnaflarla tokalaşan, sohbet eden, dertlerini vesorunlarını dinleyerek, çaylarını içen Av. Özkan Doygun, esnaflardan büyük ilgive destek gördü.

         Sanayi Sitesindekiesnafların kendisine gösterdiğini yakın ilgiye teşekkür ederek, her zamandediğim gibi Bugün Aksaray sanayisi,şehir ekonomisinin en önemli dişlilerindendir. Sanayi esnafının sorunlarınıyakından takip ediyorum. Allah kısmet eder de Aksaray Belediye Başkanı olursamAksaray Sanayi Sitesi’ni Avrupa standartlarına ulaşmış, modern, kimlikli,kısaca Aksaray’a yakışır hale gelecektir. Aksaray ekonomisi ve sosyalhayatını kalkındıracak projelerinin hazır olduğunu söyledi. Biz Aksaray için hazırız’’ dedi.    

              Ziyaretinden ve kendilerine anlattığıprojelerden memnun olan Sanayi Esnafı, Sen bizim gururumuzsun tam destekyanındayız dediler. AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Av. Özkan Doygun’a busüreç de başarılar dileyerek Allah yar ve yardımcın olsun dualarındabulundular.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00