• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Şampiyonluk Geliyor

Şampiyonluk Geliyor
Şampiyonluk Geliyor

Bal liginde şampiyonluk mücadelesi veren ve liderlik koltuğunda oturan  siyah beyazlı temsilcimiz bu yıl deplasmandaki en farklı galibiyetine Kayseri’de imza attı. 

Kayseri’de Vali Nihat Can Polat Stadında oynanan Yolspor karşılaşmasında  Yeni Aksarayspor rakibini 1-4 mağlup ederek zirvedeki yerini korudu. Yolspor karşılaşmasında ilk devre sonuca giden siyah beyazlı temsilcimizi Gökhan Karakum, Mehmet Güneş ve İbrahim Konuksever’in golleri ile devreyi 0-3 önde kapattı. Mücadelede ikinci devrede etkili futbol sergileyen Yeni Aksarayspor’da  Hakan Doğan sahneye çıkarak penaltı atışından  takımını deplasmanda   4 farklı  üstünlüğe getirdi. Maçta son bölümlerde ev sahibi ekip şeref sayısını kaydetti. karşılaşmanın bitiş düdüğü İle mücadeleden  1-4 galip ayrılan siyah beyazlı temsilcimizi  ligde en farklı deplasman galibiyetine 17 .hafta Kayseri Yolspor karşısında elde ederken  zirvedeki yerini de korudu.  Kayseri’de 350 kişilik siyah beyazlı taraftar takımlarını yalnız bırakmazken maç sonunda alınan farklı galibiyetin mutluluğunu yaşayan siyah beyazlı taraftar  şampiyon Aksaray tezahüratları ile Vali Nihat Can Polat stadını inlettiler.

Kayseri deplasmanında alınan farklı Yolspor galibiyetinin ardından deneyimli çalıştırıcı  Levent Arıkdoğan; Haklı bir galibiyet aldık. Her geçen hafta daha iyi futbol sergiliyoruz. İyi futbolumuzu da farklı bir galibiyet ile süslediğimiz için mutluyuz. Bütün oyuncularımı aldıkları farklı galibiyetten dolayı kutluyorum. Maç boyunca oyunun kontrolünü elinde tutan ve oyunu istediği gibi yönlendiren taraf bizdik. Neticede ilk devre skoru yakaladık ve zorlanmadan sonuca gittik.  Rakiplerimizin kazandığı haftada deplasmanda aldığımız oldukça anlamlı oldu. Bu farklı galibiyeti bizleri deplasmanda yanız bırakmayan  taraftarımıza armağan ediyoruz. Şimdi önümüzde Karaman maçı var.  Deplasmanda aldığımız galibiyetin daha anlamlı olması için evimizde oynayacağımız Karaman maçını  kazanarak zirvedeki  yerimizi korumak istiyoruz.  Şampiyonluk önümüzdeki   13 final maçını kazanarak Sezon sonunda   hedefimize ulaşmak için takım olarak elimizden geleni yapacağız.  Taraftarımıza şampiyonluk sevincini yaşatarak profesyonel lig özlemine son vereceğiz” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00